Mi lehet a hiba mit csinálunk rosszul!!??
Együtt voltunk
Mikor nyákos folyásom volt 2 nap is,plusz a termékeny napokon!
Jó csak 3x élvezett belém a férjem de akkor is fura hogy nem sikerült!!
Az ovulációs teszt valóban segíthet!!
Milyen árban lehet kapni??
Köszönöm
Hat ezt innen nem lehet megmondani, annyi oka lehet annak, hogy nem sikerul.
Ha ritkan vagytok egyutt es tenyleg csak az az oka, hogy nem kapjatok el az ovut, akkor segithet a teszt, persze.
Az arak valtozoak, neten mindent megtalalsz.
De millio mas ok is lehet, ami miatt nem jon ossze, ezekhez orvosi kivizsgalas kell. Azt szoktak mondani, hogy 1 ev probalkozas utan erdemes felkeresni az orvost. De ha valaki nagyon aggodik, mehet hamarabb is, semmi nem tiltja.
Jaaa mi a 4.babát vállalnánk,van már 3!
Még 2-3 hónapot próbálkozunk oszt ha nem sikerült élünk tovább a 3 gyerkőcünkkel szépen!😍
Jelenleg várom a rákszűrés eredményét!
Vérvételen ma voltunk!!
Cisztám nincs Ultrahanggal megnézett a doki mindent rendben talált,sőt amikor voltam okt 4.-én 7mm volt az endometriumom,meg 17mm primer focillius vagyis minden jól működik ott bent csak valszeg nem voltunk eleget együtt!
De mondom ha nem jön össze hamar hagyjuk is !
Nekünk nem tragédia!
Semmit. Csak ez nem ilyen egyszerű sajnos. Ha ez vigasztal, én is így jártam. Tökéletes időzítés, tökéletes peteérés, normál hormonértekek, megfelelő vastagságú endometrium. Még beágyazódási vérzésem is volt, megpróbálta szegény, mégse tudott megtapadni. 🙌 És nem az első hónapom. Legszívesebben felakasztanám magam hidd el, de attól nem sikerülne jobban.
Ovu teszt akkor segít, ha csak random vagytok együtt vagy olyan rendszertelen a ciklusod, hogy teljesen vakon vagytok. Ha 2 naponta van szex a termékeny időszakban, akkor nem tudjátok lekésni.
Ára nagyon változó, csomagban rendelve olcsóbb.
#6! Lehet troll. 2hete itt cirkuszolt napi 2 kérdéssel a 17mm domináns tüszőjével meg a 7mm endometrumával, hogy mit jelent ez és jaj, mi lesz, ha 41 évesen nem jön össze neki ELSŐRE a 4.gyerek. Csak nincs ilyen nő.
Már bánom, hogy válaszoltam neki.
Igen szomorú hogy irtál!!
Franc se kíváncsi az ilyen bunkó válaszolókra pontosan!!
Itt csak úgy lehet kérdést feltenni ha az ember bevesz egy frontint előtte annyi tuskó paraszt van itt!!
Ha nem akarsz nem kell írni pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!