Túl korán volt igaz akkor még reménykedhetek?
Csináltam tesztet 1 héttel előbb!
Igazából rohadtul nem rendszeres a mensim múlt hónapban 22.-én jött meg nos ebből vissza fele kell számolni 3 napot mert minden hónapban 3 nappal előbb jön meg vagyis akkor most ebben a hónapban 19.-én A dobozra az van írva 6 nappal előbb lehet legkorábban tesztelni mivel nem bírtam ki én már most teszteltem totál kivagyok csont negatív lett!!
A 6 nap viszont 13.-án lett volna
Hagyjam a fenébe az egészet vagy tesztelhetek 2 nap múlva?
2 nap alatt is változhat valami?
Vagy természetesen várjak mondjuk 2 hetet a normális időt?
Bocsánat kicsit bonyi
Köszönöm
Akkor sajna cseszhetem már,mert 3.4.-én voltunk együtt meg 6.-án !!
Akkor max a 6.-ai együttlét lehet jó!
De le is teszek az egészről!!😢😭
És megfogant a kislányom
Inkább ovutesztelj ne légy így láthatatlanba.az sokat segít.Az orvos oké h megnézett de nem jós és nemtudja mikor fog repedni
Én nem a kalkulátor szerint ovulálok.
Nekem viszonylag szabályos a ciklusom 27-29 nap szokott lenni. Ebben a hónapban a ciklusom 13.napján volt pozitív az lh tesztem…naptár szerint meg rá következő nap ugye szabályosan a 14.napon. Ne stresszelj ezen ennyire, mert az nem jó. Hallgass ránk és következő ciklusban használj tesztet. Ahogy vége a menstruációdnak kezd el a tesztelést.
Kezdjük mondjuk azzal hogy azért bízom benne hogy nem jön meg!!
Hétvégén ellövök még egy tesztet úgy döntöttem!!😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!