Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl korán volt igaz akkor még...

Túl korán volt igaz akkor még reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Csináltam tesztet 1 héttel előbb!

Igazából rohadtul nem rendszeres a mensim múlt hónapban 22.-én jött meg nos ebből vissza fele kell számolni 3 napot mert minden hónapban 3 nappal előbb jön meg vagyis akkor most ebben a hónapban 19.-én A dobozra az van írva 6 nappal előbb lehet legkorábban tesztelni mivel nem bírtam ki én már most teszteltem totál kivagyok csont negatív lett!!

A 6 nap viszont 13.-án lett volna

Hagyjam a fenébe az egészet vagy tesztelhetek 2 nap múlva?

2 nap alatt is változhat valami?

Vagy természetesen várjak mondjuk 2 hetet a normális időt?

Bocsánat kicsit bonyi

Köszönöm

2023. okt. 11. 16:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Akkor sajna cseszhetem már,mert 3.4.-én voltunk együtt meg 6.-án !!

Akkor max a 6.-ai együttlét lehet jó!

De le is teszek az egészről!!😢😭

2023. okt. 12. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rástresszelsz erre az egészre.Használj ovulációs tesztet én sose voltam UH követésen sosem tudtam mikor ovulálok, hát ovuteszteztem és megtudtam. 2x voltunk együtt 4 én meg 5 én és 5.én ovuláltam.
2023. okt. 12. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:

És megfogant a kislányom

Inkább ovutesztelj ne légy így láthatatlanba.az sokat segít.Az orvos oké h megnézett de nem jós és nemtudja mikor fog repedni

2023. okt. 12. 10:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor az hogy termékeny nagyon termékeny napon voltunk együtt a kalkulátor szerint akkor nem is számít??
2023. okt. 12. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem a kalkulátor szerint ovulálok.

Nekem viszonylag szabályos a ciklusom 27-29 nap szokott lenni. Ebben a hónapban a ciklusom 13.napján volt pozitív az lh tesztem…naptár szerint meg rá következő nap ugye szabályosan a 14.napon. Ne stresszelj ezen ennyire, mert az nem jó. Hallgass ránk és következő ciklusban használj tesztet. Ahogy vége a menstruációdnak kezd el a tesztelést.

2023. okt. 12. 12:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Kezdjük mondjuk azzal hogy azért bízom benne hogy nem jön meg!!

Hétvégén ellövök még egy tesztet úgy döntöttem!!😉

2023. okt. 12. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Istenem, ezt az éretlen hozzáállást...
2023. okt. 12. 15:37
 18/18 anonim ***** válasza:
12-13as vagyok. meglátod figyelj hogy megjön e vagy sem.Nekem a kalkulátor a 14 napra irta az ovulációt köze nem volt a valós ovulációmhoz ami a 21.ciklusnapon volt 1 héttel késöbb.Ne alapozz egy applikációra.Használj ovutesztet a hcg tesztet meg felejtsd el most amig meg nem jön.Én használtam ovutesztet stb akkor szexeltünk mégsem lett baba rögtön mert ilyen voltam mint te számoltam a napokat 7 nappal stb már tesztelgettem mensi elött stb.Amikor elengedtem , éltem az életemet a mindennapjaimat akkor jött össze a baba.
2023. okt. 12. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!