Túl korán volt igaz akkor még reménykedhetek?
Csináltam tesztet 1 héttel előbb!
Igazából rohadtul nem rendszeres a mensim múlt hónapban 22.-én jött meg nos ebből vissza fele kell számolni 3 napot mert minden hónapban 3 nappal előbb jön meg vagyis akkor most ebben a hónapban 19.-én A dobozra az van írva 6 nappal előbb lehet legkorábban tesztelni mivel nem bírtam ki én már most teszteltem totál kivagyok csont negatív lett!!
A 6 nap viszont 13.-án lett volna
Hagyjam a fenébe az egészet vagy tesztelhetek 2 nap múlva?
2 nap alatt is változhat valami?
Vagy természetesen várjak mondjuk 2 hetet a normális időt?
Bocsánat kicsit bonyi
Köszönöm
Ha használnál ovu tesztet tudnál mihez viszonyítani. Ez így most tényleg elég bonyolult. :/
Csinálj egy tesztet 2 nap múlva és ha negatív és megjön akkor kövi ciklusban kezdj el ovu tesztelni.
"a mensim múlt hónapban 22.-én jött meg nos ebből vissza fele kell számolni 3 napot mert minden hónapban 3 nappal előbb jön meg vagyis akkor most ebben a hónapban 19.-én" 🤣
Mibe fogadunk, hogy nem tudsz ciklust számolni?
Képzeld nem !
És te nagyokos?
Minden ciklus menstruáció első napján indul
Egyéni hogy kinek hány napps 22-36 napig is lehet. Ha vissza nézed a naptáradat akkor megtudhatod hogy átlgban hány napos a tiéd. Ez havi szinten is eltérhet pár napot
Pl:Április 28
Majus 30
Júni 29....
A leghosszabb ciklustérdemes alapul venni a tesztelésnél.
Igen lehet hogy össze vissza!
De a dokinál a zUh azt
Mutatta hogy 7 mm endometrium,meg 17 mm primer focillius!
Ez volt 10.O4.-én és azon a héten voltunk együtt illetve pont az ovulációs napon is!!
Vagyis 1 hete csak gondoltam csinálok már mert nem bírtam magammal,kár volt!!
Belátom de ez van na majd jövő héten!!
Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!