Kinek hányadik próbálkozásra sikerült az első, illetve a második gyermeke, és hány éves volt az anya, amikor fogant(ak)? Hány év van a gyerekek közt? Szoptattatok mikor újra várandósak lettetek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 13:23
11/20 anonim válasza:
Ja, második előtt szedtem fogamzásgátlót.
12/20 anonim válasza:
Elso baba 38 evesen 6.honapban, masodik 42 evesen a 2. honapban.
13/20 anonim válasza:
Első babánkkal vagyok várandós,első próbálkozáskor sikerült is teherbe esnem. 23 éves vagyok :)
14/20 anonim válasza:
1. baba: 1. hónapban, ekkor 29 voltam. 30 lettem, mire megszületett.
2. baba: 2. hónapban, amikor az első 5 hónapos volt 🙈 30 voltam, 31 leszek, mire megszületik.
Még aktívan szoptattam, de amikor 6 hónapos terhes lettem, a fiam elválasztotta magát.
15/20 anonim válasza:
32 évésen a 2. hónapban lettem terhes az elsővel. 6 hónapig szoptattam
34 évesen az 1. hónapban összejött. Őt 4 hónapig szoptattam.
21 hónap van közöttük.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) Most már még jobban aggódok, hogy miért nem jön össze a második gyerek, negyedszerre sem 😬 Az első elsőre sikerült, de most valahogy semmi. Nem értem :(
2023. okt. 6. 20:51
17/20 anonim válasza:
1. baba - Elsőre. 25 voltam mikor fogant, 26 évesen szültem.
2. baba - 5 hónap alatt még nem jött össze, de egyelőre nem is nagyon erőltetjük a dolgot. (Nem védekezünk, viszont nem is ovu tesztelek, meg nem hőmérőzök)
18/20 anonim válasza:
Miért aggódsz 4 hónap miatt? Mennyi idős most a nagy? Szoptatsz még, ciklusod rendben?
19/20 A kérdező kommentje:
Két éves lesz, még napi 2x szopizik, de a ciklusomat nem befolyásolja szerintem. A prolaktin szintem már visszament. A szülés előttihez viszonyítva 2 nappal rövidebb a ciklusom, de rendszeres. Furcsálom, hogy eddig mindig egy szempillantás alatt estem teherbe (volt egy megszakadt terhesség is korábban), most pedig még a mindenféle teszt, hőmérőzés sem vitt közelebb a vágyott terhességhez. Amúgy is szoktunk együtt lenni, tehát nem csak az van, hogy pozitív LH tesztnél szexelünk és viszlát. Úgyhogy annak fényében, hogy korábban ez ment mint a karikacsapás, és hogy elvileg most is van peteérésem, aggaszt a 4 hónap sikertelenség. Vagyis kezd aggasztani.
2023. okt. 7. 13:21
20/20 anonim válasza:
4 hónap nem hosszú hidd el.Elhiszem hogy aggaszt engem is aggasztott de próbálj meg lazítani.Barátnőmnek az első gyerkőc első hónapban megfogant majd a másodikra 16hónapot vártak közben semmi egészségügyi gond nem volt.Próbálj meg lazítani, picit " elengedni" ahogyan ők tették és összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!