Lehet baba? Vagy korai?
Figyelt kérdés
3 napja fáj a mellem ha megnyomom.Illetve ha ráfekszem néha. Párom mondta tegnap hogy nagyobb is mint szokott lenni.
Tegnap először a jobb petefészkem fájt(szurkált) majd a bal.Ma megint a jobb oldal.
7 nap van mensiig.
2023. okt. 2. 12:29
1/17 anonim válasza:
Ez pms is lehet. Ha nem jön majd meg tesztelj.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. okt. 2. 12:43
3/17 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy neha a méhemnél is “szurkál”
2023. okt. 2. 12:58
5/17 anonim válasza:
A szurkálás nekem sajnos mindig a mensit jelezte. Most viszont iszonyatosan viszket a mellem tegnap óta, ilyen "tünet" még nem volt :D Én is jövő hétre nem várom.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. okt. 2. 15:43
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem is viszket néha.
Régebben is viszketett de anno megjött
2023. okt. 2. 15:44
8/17 A kérdező kommentje:
De viszont hogy 3 napig fájjon sose volt
Illetve a párom sose jegyezte meg hogy nagyobb a mellem
2023. okt. 2. 15:51
9/17 anonim válasza:
Az egyetlen tünetem abban a luteálisban amikor megfogant a babám az a fura mellfájdalom volt egészen az ovulációtól a nemvárt napjáig tartott( Sosem fájt a mellem azelött) Ennyi.Ilyen olyan szurkálást a petefészkemben, méhemben éreztem a többi próbalkozós hónapban mégse voltam terhes ,hanem jól megjött a havim. A beágyazódásnak nem feltétlen van tünete.Szinte nők 90%a megsem érzi
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. okt. 4. 07:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!