Rendszertelen menzesszel teherbe esni?
Lh tesztet használtam. 27-35 nap közötti ciklusaim voltak. Amikor várandós lettem pont 35 napos lett volna.
Én ezt az lh tesztet használtam, olcsó, és teljesen bevállt :)
Köszönöm a válaszokat
2.hónapja próbálkozunk tudom ez még nem sok idő,de arra gondoltam hogy biztosabb lenne a dolog ha tudnám mikor van rá a legnagyobb esély.
Lenne még kérdésem,csináltam egy tesztet igaz délutáni vizeletből de olyat tapasztaltam amit eddig még nem hallottam senkitől
A második csík rajta fehêr maradt,igaz halványan de szemmel láthatóan
Ez előfordul tesztelés közbe?
X epil márka volt.
Csak mert elég megtévesztő hirtelen,már megis örültem hogy pozitív 😅
Termékenységtudatosság.
Igaz, ha most akartok gyereket, akkor kicsit késő elkezdeni, mert kell neki 3-4 hónap mire megbízhatóvá válik a módszer.
De ezzel meg lehet határozni melyik napokban vagy termékeny és mikor történt az ovulációd. És persze a fent említett anovulációs ciklust is ki lehet szúrni vele.
Ha érdekel, nézz utána, Hormonmentes Janka a magyar szószólója a módszernek.
Persze kapok majd ezért rendesen hideget, de na, mi 2-3 évig úgy használtuk, hogy ne legyen gyerek, aztán mikor úgy döntöttünk, hogy gyereket akarunk, elsőre összejött, szóval nekünk abszolút bizonyított.
És nem utolsó sorban arra is jó, hogy pontosan tudd mikor fog megjönni a piros, ami szerintem szintén egy elég jó dolog.
En rendszeres ciklus mellett is lh tesztekkel neztem az ovulációt hogy maximalizaljam a teherbeeses lehetoseget.
Neha nekem is 27 nap helyett pl 30 napra jott meg szoval letezhet csuszas.
Homerozest is hasznaltam bar az kicsit macerasabb.
Nyakfigyeles is hasznos. Amikor termekeny nyakot figyelsz meg (vizes vagy tojasfeherje nyak) akkor kozel lehet az ovuláció (nekem mondjuk nem volt merv ado mert neha pozi lh teszt elott 10 nappal kezdotott, de olyankor elkezdtuk az egyuttletet kb 2 naponta.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!