Ezek lehetne tünetek? Ilyen korán mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Kezdődött azzal hogy krémes fehér folyásom volt (sosem szokott lenni általában full száraz alapjáraton)
Aztán egyidőben a folyással napokig szurkáló érzést éreztem az alhasamban elég sűrűn mára már ritkább de még mindig előfordul
Aztáán elég sűrűn hányingerem van viszont MA már hánytam is
Mind ezzel csak az a probléma hogy a ciklusom 23 napján vagyok menstruálciómig még 7 nap van
Ez lehetséges ilyen korán?
2023. szept. 25. 21:48
11/11 anonim válasza:
10es én az összes próbálkozós hónapban éreztem valamit( fájt a hasam alja, a petevezetékemnél is szurkált) mégsem voltam terhes.Amikor sikerült akkor az ég egy adta világon nem éreztem semmit.Lehet van aki megérzi mint te.De nem feltétlen van mindenkinél tünet.Nagyrészt tünetmentesen lezajlik ez az egész beágyazódás szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!