Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetne tünetek? Ilyen...

Ezek lehetne tünetek? Ilyen korán mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Kezdődött azzal hogy krémes fehér folyásom volt (sosem szokott lenni általában full száraz alapjáraton)

Aztán egyidőben a folyással napokig szurkáló érzést éreztem az alhasamban elég sűrűn mára már ritkább de még mindig előfordul

Aztáán elég sűrűn hányingerem van viszont MA már hánytam is

Mind ezzel csak az a probléma hogy a ciklusom 23 napján vagyok menstruálciómig még 7 nap van

Ez lehetséges ilyen korán?

2023. szept. 25. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Igazi tuneteket max 5-6 hetnel produkalnal.

Max a folyas az amire azt mondom hormonalisan lehet valtozik ilyen Koran.

2023. szept. 25. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha terhességi tünet, akkor azt a hcg okozza, akkor viszont a tesztnek is ki kell mutatnia
2023. szept. 25. 21:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még nem tudom hogy érdemes-e ilyen korán
2023. szept. 25. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát pont azért irtam,ha terhes tünet lenne akkor mutatni kellene a tesztnek

Szóval ilyen értelemben érdemes

2023. szept. 25. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Énis hánytam, hányingerem volt.Vírus terjeng.Viszont hányingered nem azért van meg hányás most a ciklusod 23.napján mert terhes vagy.Az az 5-6 héttől kezdődik.Fehér folyás utalhat terhességre.De ezt a rosszulléted én nem tudnám be terhességnek.
2023. szept. 25. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a fél rokonság hányt a napokban,vírus van. Egyébként ahogy írták,akkor a teszt is pozitív,csinálj egyet. Nekem egy ismerősömnek volt hányás,hányinger egyszer csak középidőben,de a teszt is pozitív lett aznap délután. Ott kiderült az előző ciklusban fogant,az előző menstruáció is egy minimális vér volt egy napig szinte,csak nem foglalkozott vele,azt hitte valami hormongond van,ő már akkor terhes volt. Tehát a hányás ott se hamar jött,csak épp nem tudott a terhességről.
2023. szept. 25. 22:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak 25-ös tesztem van itthon szerintettek az jó? Vagy vegyek holnap 10-est? 😕
2023. szept. 25. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen messze a nemvárt előtt biztos nem jó a 25-ös teszt! 🙂
2023. szept. 25. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az agyad generálja a tüneteket.

Nekem a második próbálkozós hónapom volt. Ovu után nekem is ragadós, krémes folyásom volt pár napig. Éreztem szurkáló érzést is, alhasnál húzódó fájdalmat de ezek semmit se jelentenek. Semmiképp sem azt, hogy valami készül odabent. Nekem meg is jött. Hányingered nem lehet a hcg-től sem mert ha valóban sikerült akkor kb még csak most kezdett el termelődni, nincs annyira jelen a szervezetben, hogy hányingert okozzon.

Nem csinálnék még terhességi tesztet sem max a nem várt napján vagy előtte egy nap. Kívánom, hogy legyen szerencséd !

2023. szept. 26. 05:34
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Én a beágyazódást mindkét terhességemnél megéreztem. Úgyhogy akár az is lehet. Mondjuk én azért nem hánytam, csak szurkált a hasam és olyan émelygős, szédülős érzésem volt, illetve a másodiknál olyan érzés volt, mintha lázas lennék, de nem voltam.
2023. szept. 26. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!