Ezek lehetne tünetek? Ilyen korán mégis hogyan?
Kezdődött azzal hogy krémes fehér folyásom volt (sosem szokott lenni általában full száraz alapjáraton)
Aztán egyidőben a folyással napokig szurkáló érzést éreztem az alhasamban elég sűrűn mára már ritkább de még mindig előfordul
Aztáán elég sűrűn hányingerem van viszont MA már hánytam is
Mind ezzel csak az a probléma hogy a ciklusom 23 napján vagyok menstruálciómig még 7 nap van
Ez lehetséges ilyen korán?
Nem. Igazi tuneteket max 5-6 hetnel produkalnal.
Max a folyas az amire azt mondom hormonalisan lehet valtozik ilyen Koran.
Hát pont azért irtam,ha terhes tünet lenne akkor mutatni kellene a tesztnek
Szóval ilyen értelemben érdemes
Az agyad generálja a tüneteket.
Nekem a második próbálkozós hónapom volt. Ovu után nekem is ragadós, krémes folyásom volt pár napig. Éreztem szurkáló érzést is, alhasnál húzódó fájdalmat de ezek semmit se jelentenek. Semmiképp sem azt, hogy valami készül odabent. Nekem meg is jött. Hányingered nem lehet a hcg-től sem mert ha valóban sikerült akkor kb még csak most kezdett el termelődni, nincs annyira jelen a szervezetben, hogy hányingert okozzon.
Nem csinálnék még terhességi tesztet sem max a nem várt napján vagy előtte egy nap. Kívánom, hogy legyen szerencséd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!