Ugye nem lehetnek ilyen korán terhes tünetek?
Figyelt kérdés
Múlthét szerdán voltunk együtt a férjemmel, pont peteéréskor. KB fél órája hánytam.
Lehetnek ilyen korán terhes tünetek, vagy amiatt hányhattam, hogy véletlenül éhgyomorra vettem be a vitamint?
2019. okt. 21. 08:08
1/3 anonim válasza:
Igen valószínű a vitamintol hánytál. Én is hányok ha nem eszek előtte. Terhessegnél az első valódi tünet az ha kimarad a mensid
2/3 anonim válasza:
Kis biológia. Szerda óta alig telt el öt nap. Kb. most találkozik a petesejttel a hímivarsejt és elindult beágyazódni a méhfalba. Mivel addig nem termel még HCG t, (terhes hormont) a szervezet, tünetek sincsenek. A hányinger is csak azután jelentkezik, ha elegendő hormon van már a szervezetben, vagyis már beágyazódott. Én nem voltam lusta újra felcsapni a régi tananyagot mielőtt gyereket vállaltam volba, javaslom te is nézz utána ezeknek az alap dolgoknak!
3/3 anonim válasza:
#2 Ha már biológia...nem, nem most találkoznak, hanem a peteérést követő 24 órán belül, és a már megtermékenyített, osztódásnak indult petesejt vándorol a petevezetőn át a méh felé. A megtermékenyítéstől számolva 6-8 nap múlva ágyazódik be, abban igazad van, valamint onnantól kezdve, hogy ez megtörtént kezd hormont termelni, amire reagálhat a szervezet, de az olyan korai ilyesfajta reakció mint hányás, nagyon ritka, inkább később, 6-7 hetesen szokott kezdődni. Szóval Kérdező, nem terhességtől hánytál az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!