5. és 6. Dpo-n esti órákban menstruációs tünetek jelentek meg amelyek másnapra el is múltak. Volt valakinek hasonló tapasztalata és baba volt a dologban?
Amennyiben másnak is volt hasonló élménye, megköszönném ha leírná. Az elsőnek gratulálok a babához :)
Azóta a mellem iszonyatosan fáj oldalt, a hónom alatt. Tegnap éjjel éreztem kisebb, tompa mensis görcsöket. 21.-re nem várom. Szerintetek teszteljek egyáltalán a bapokban vagy inkább várjam meg a 22.-ét?
Köszönöm hogy írtál, teljesen igazad van teszteléssel kapcsán. Néha erősebb a kíváncsiság mint a józan ész. Reggel megbeszéltem magammal :) hogy kivárom, mert tényleg bármi lehet a dologban.
Neked gratulálok a babához, és sok egészséget kívánok ! :)
Akkor nem, de pár hónap után már igen. És rá egy évre még egy, de az már könnyebben jött össze. Úh már 3 és 1,5 éves kistesók vannak itthon.
Látom januári a kérdésed, remélem sikerült ott is 😊
Jaj nagyon örülök, gratulálok!😁😊❤️jó ezt olvasni!🥹
Igen, akkor még nem tudtam, rá 3 napra pozitívat teszteltem😁most vagyok 26 hetes😊
Örülök és gratulálok!!! 🙏
Úgy látszik tényleg mindenkinél más tapasztalatok vannak. És mennyire rá tudunk feszülni erre a témára mi nők… ha vissza emlékszek az első próbálkozásokra, olyan tudományosan készültem arra hogy legyen baba, hogy az most már viccesnek tűnik 😅🤦♀️
De a lényeg hogy lett 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!