Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vèleményekre volnèk kíváncsi!...

Vèleményekre volnèk kíváncsi! Volt már valaki hasonló helyzetben? Lett belőle baba? Vagy ez a barnázás egyáltalán nem jelent jót?

Figyelt kérdés
Nov.23 án pozitív ovulációs teszt, előtte 2 nappal, aznap, és utána való 2 nappal is együtt voltunk a férjemmel.A ciklusom 29-31 naposak.Naptáram szerint ma van a nemvárt napja.Dèlután óta néha-néha mindjárt megjön érzés van, de nem jött meg.Viszont kevés barnás maszatolás volt.Soha nem szokott lenni mensi előtt.Ma reggel csináltam egy 10 es érzékenységü tesztet, de negatív lett.Ha holnap sem jön meg,de a teszt negatív, már ne is reménykedjek, hogy sikerűlt a baba?Már ki kellene mutatnia ovu után ennyi nappal ugye?
2018. dec. 9. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ovulációs teszt a hormonváltozást mutatja, hogy megrepedt-e a tüsző, azt nem. Ha biztosra akarsz menni, hőmérőzz.

A barnázás inkább a menstruáciö előszele szokott lenni,bár épp itt olvastam, hogy valakinél pici barnázással indult a terhesség.

Azt én is tapasztaltam,hog amikor nagyon vártuk már a babát, akkor felborultak dolgok a ciklusomban.

Amikor viszont sikerültek (négyen vannak), nekem akkor semmilyen vérzésem nem volt soha.

2018. dec. 10. 02:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Augusztus 1re nem vártam , 28.án csináltam egy tesztet , negatív lett , majd volt egy nagyon minimális barnázàsom , nekem se szokott lenni egyèbkent , gondoltam jo akkor meg fog jönni , aztan már se aznap se másnap nem volt semmi , igy 30án ujra teszteltem , akkor már jol kivehető pozi volt :)

Szerintem simán lehet még baba:)

Drukkolok!

2018. dec. 10. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni , hogy nekem vegig borzasztó mindjárt megjön èrzésem voltam kb 2-3hétig !
2018. dec. 10. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ma este sajnos megérkezett a nemvárt!

Kissé elszomorított, de hamar túl tettem magam rajta, mondván, mégcsak a 2 ik próbálkozás volt, és új ciklus, új remèny!😊

Bízom benne, hamarosan mi is megkapjuk az élettől azt az ajándékot, hogy gyermekünk szülessen! Már nagyon várjuk!😍

2018. dec. 11. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!