Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt bárki aki hasonló...

Van itt bárki aki hasonló szituációban lett terhes? Szerintetek bárki lehet ennyitől terhes?

Figyelt kérdés

Kb 4 napja voltunk együtt a párommal, óvszerrel, nem volt semmi gond, nem szakadt ki semmi. Ugye az állítólagos bent maradt spermákat többszöri pisiléssel kimosta.

Azóta nem, ma megint játszadozni akartunk, de végül nem lett belőle aktus, csak miután izgatta magát rá kb 3 percre engem simogatott kívülről, illetve 2-3x épphogy csak az ujjbegyét bedugta és nem tudom hogy rendesen megtörölte e a kezét. Mindig megszokta de most nem figyeltem oda, így nem tudom. Az ovum előtt 1-2 nappal vagyok naptár szerint.

Ti aggódnátok? Vagy akinek igy lett baba náluk pontosan hogy volt?

2018. nov. 8. 12:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*megtörölte e a kezét az előváladék miatt.
2018. nov. 8. 12:22
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Kizárt, hogy bármi legyen. De várjál már! A spermát hogy lehet pisiléssel kimosni?? A sperma nem a hugycsőből jön.
2018. nov. 8. 12:26
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Egy kicsit túlparázod ezt a kérdést. Tudod így egyáltalán élvezni a szexet?
2018. nov. 8. 12:26
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

Most komolyan, és telejs részletességgel leírtad, hogy mi módon szexeletek a "pároddal", pontosan, és hányszor, hová mit dugott be?!

Gyereke meg mindnekinek úgy lett, hogy volt esélye spermának petesejttel találkozni.

2018. nov. 8. 12:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Ugye van vita az előváladék miatt. Ugy tartják sokan hogy alapból nincs benne spermium, csak az utolsó élvezésből marad bent a hímvesszőben, elvileg ezt pisiléssel ki lehet mosni.
2018. nov. 8. 12:27
 6/17 A kérdező kommentje:

#3 as köszönöm, tökéletesen élvezem, csak most 4év együttlét után először bizonytalan lettem, így megkérdeztem.

#4 hidd el tudnám még cifrázni..... ellenben ha nem irok le mindent kisebb eséllyel tudtok pontos választ adni.

Köszönöm az eddigi válaszokat

2018. nov. 8. 12:30
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Elhiszem, hogy tudnád, csak hát igény, az nem nagyon lenne rá.

Ez túlment a jóízlés határain.

2018. nov. 8. 12:34
 8/17 A kérdező kommentje:

Figyelj! Ha azt irom hogy “lehetek e terhes ha a párommal játszottunk?” Az lenne az első 4 kérdés, hogy:

-hogy érted?

-min? Xboxon? XD

-volt rajta gumi?

-persze már terhes vagy. Amugy mit jelent a “játszottunk”?

Ezt akartam megelőzni. Ha a kis lelkivilàgod felkavartam ennyivel minek olvastad végig? Egyszerűen visszalépsz a böngésző nyilacskájával és meg van oldva a gond.

2018. nov. 8. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Ettől nem leszel terhes :)
2018. nov. 8. 12:45
 10/17 anonim ***** válasza:
26%

"Ugy tartják sokan hogy alapból nincs benne spermium"

Rosszul. Kísérletek igazolták, hogy vizelés után is van.

Ettől függetlenül, kizárt. Ahhoz elméletben is tocsognia kellene a kezének és úgy izgatni, lehetőleg magasan, mert az előváladék olyan minimális anyag, hogy abban úszkálva nehezen juthatnának fel a petédig.

Más az természetesen ha a méhszájadnál játszadozik natúran a farkincájával.

2018. nov. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!