Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt bárki aki hasonló...

Van itt bárki aki hasonló szituációban lett terhes? Szerintetek bárki lehet ennyitől terhes?

Figyelt kérdés

Kb 4 napja voltunk együtt a párommal, óvszerrel, nem volt semmi gond, nem szakadt ki semmi. Ugye az állítólagos bent maradt spermákat többszöri pisiléssel kimosta.

Azóta nem, ma megint játszadozni akartunk, de végül nem lett belőle aktus, csak miután izgatta magát rá kb 3 percre engem simogatott kívülről, illetve 2-3x épphogy csak az ujjbegyét bedugta és nem tudom hogy rendesen megtörölte e a kezét. Mindig megszokta de most nem figyeltem oda, így nem tudom. Az ovum előtt 1-2 nappal vagyok naptár szerint.

Ti aggódnátok? Vagy akinek igy lett baba náluk pontosan hogy volt?

2018. nov. 8. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem miért kell mindennapra jutnia minimum 2-3 ilyen kérdésnek. Annyira felesleges és unnalmas már.

"Terhes lehetek?"

Te voltál ott, te tudod mit hogyan csináltatok, lehetne annyi eszetek hogy ebből megtudjátok állapítani hogy van e esély a terhességre. Másrészt ha nem akarsz babát akkor figyeljetek oda teljesen mértékbe hogy a hüvelybe ne jusson sperma.

Másrészt azt írod hogy te nem tudod hogy a párod megmosta-e a kezét! Mi honnan tudjuk? Miért nem kérdezed meg esetleg tőle hogy tiszta volt e a keze?

Ja és azt se értem hogy a kérdésednek mi köze ahhoz hogy előtte 4 nappal voltatok együtt védekezéssel. Ezt az információt teljesen feleslegesen osztottad meg. Másrészt az aktus után miért kell "kimosni pisiléssel a spermát"?!

2018. nov. 8. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

8

Azért, mert a magam kedve szerint válaszolok.

Komoly különbség van a "szeretkeztünk"(nem, nem "játszadoztunk") vagy együtt voltunk és annak talalása között, hogy hány alkalommal és hová dugott be mit, pontosan milyen mélységben, és előtte mit csinált magával.

Talán egyszer megérted, bár kétlem.

2018. nov. 8. 15:33
 13/17 A kérdező kommentje:

#12.

Én meg úgy írom ki a kérdést ahogy akarom! 😉

Köszönöm a válaszokat, bár látom most a nem segítő szándékú válaszolókat fogtam ki (tisztelet a kivételnek!)

Rossz mikor tudom hogy másnak aki sokkaaaaaal hülyébb kérdést tesz ki annak meg jut a segítő szándékú, kedves válaszolók hada.

Amugy az oldal arra van hogy kérdezzek, nem muszáj válaszolni, nem muszáj elolvasni a kérdést.

2018. nov. 8. 16:15
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki szapulja a kérdezőt, de a 2/13as válaszoló senkit sem akaszt ki????!
2018. nov. 10. 16:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem. Csak engem szólnak le. De majd talán valamikor visszakapják.

Köszönöm hogy írtál, szép napot neked

2018. nov. 10. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Figyelj, ha nem tudod hogy hogyan készül egy gyerek(elárulom, nem így), akkor minek szexel sz egyáltalán?
2018. nov. 10. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon minimális, közelít a 0-hoz. Aki pedig a méhszájas hülyeséggel jön, neki üzenem, hogy ismerek olyan családot, ahol ép óvszerrel szabályos használat mellett lett kistesó, másrészt aki lányt szeretne, annak a hüvelybemenethez közeli elélvezést ajánlják.
2018. nov. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!