Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelentkezhetnek ilyen korán a...

Jelentkezhetnek ilyen korán a tünetek?

Figyelt kérdés

Volt párommal 20-ikán voltunk együtt (menstruaciom után 2. nappal). Egy hét telt el de már 2-3 napja nagyon fáj a derekam, nem egész nap de lefekvéskor es napközben is rám tör sokszor. Már ma 3 fájdalom csillapítót vettem be. Valamint a hasam alja is szúrkál és a vizeletem is nagyon élén sárga erős szagú. A bugyimon pedig szúrós szagú sárgás barnás folyást láttam.

Nem tudom, hogy jelntkezhetnek ilyen korán a tünetek? Érdemes lenne tesztelni? Esetleg tudnátok olyan tesztet ajánlani ami korai terhességet is kimutat?

2017. nov. 28. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb. 2 hét szükséges a beágyazódáshoz,tehát egyelőre semmiképpen sem érezhetsz terhességi tüneteket.

A menstruációd után 2 nappal nem valószínű,hogy már peteérésed volt.

2017. nov. 28. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy középidőt érzed vagy fertőzés.

A barna szúrós szagú váladék szerintem nem terhes tünet.

2017. nov. 29. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp menj orvoshoz, mert ez inkább tűnik fertőzésnek, mint terhességnek.

Egyébként én mindkét várandósságom kezdetén sima, rossmann-os (4-500 Ft) terhességi tesztet vettem, az elmaradt menstruáció utáni 2., vagy 3. napon már kimutatta a terhességet.

2017. nov. 29. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Valamilyen húgyúti fertőzés lehet, főleg ha esetleg a pisilés is kellemetlen.
2017. nov. 29. 01:55
 5/6 A kérdező kommentje:
A pisiles csak néha kellemetlen akkor sem nagyon. De elég gyakran járok pisilni.
2017. nov. 29. 07:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az élénksárga erős szagú vízelet és a szúrós szagú sárgás-barnás folyás egyértelműen nem terhességi tünet, sokkalta inkább egy istenes kis gombás fertőzésnek tűnik, de nyilván nem vagyok sem nőgyógyász, sem távgyóyító. Igen kicsi az esélye annak, hogy ha normális ciklusod van, volt peteérésed a menstruáció után közvetlenül, ahogy az sem valószínű, hogyha netán sikeres is volt a próbálkozás ilyesmi tüneteket produkálj az eset után 9 nappal. Ha megnyugtat vegyél tesztet, de ha sikerült is korai lesz még, továbbá elmehetnél orvoshoz, mert ez bizonyára valami nőgyógyászati/húgyúti nyavaja, amit kezelni kell akkor is, ha netán e mellé még teherbe is estél. A terhesség sokféle tüneteket produkálhat, ha már van számottevő HCG, de sosem okoz bűzös, kellemetlen szagú/színű folyást és vizeletet az hótziher, ha meg is változik a jellege, nem ebbe az irányba. Tesztelni voltaképp ráérsz majd akkor is, amikor késik a menstruációd, az orvossal viszont én nem várnék addig, mert az ilyesmi nemigen szokott rendbe jönni magától.
2017. nov. 29. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!