Jelentkezhetnek ilyen korán a tünetek?
Volt párommal 20-ikán voltunk együtt (menstruaciom után 2. nappal). Egy hét telt el de már 2-3 napja nagyon fáj a derekam, nem egész nap de lefekvéskor es napközben is rám tör sokszor. Már ma 3 fájdalom csillapítót vettem be. Valamint a hasam alja is szúrkál és a vizeletem is nagyon élén sárga erős szagú. A bugyimon pedig szúrós szagú sárgás barnás folyást láttam.
Nem tudom, hogy jelntkezhetnek ilyen korán a tünetek? Érdemes lenne tesztelni? Esetleg tudnátok olyan tesztet ajánlani ami korai terhességet is kimutat?
Kb. 2 hét szükséges a beágyazódáshoz,tehát egyelőre semmiképpen sem érezhetsz terhességi tüneteket.
A menstruációd után 2 nappal nem valószínű,hogy már peteérésed volt.
Vagy középidőt érzed vagy fertőzés.
A barna szúrós szagú váladék szerintem nem terhes tünet.
Szerintem mindenképp menj orvoshoz, mert ez inkább tűnik fertőzésnek, mint terhességnek.
Egyébként én mindkét várandósságom kezdetén sima, rossmann-os (4-500 Ft) terhességi tesztet vettem, az elmaradt menstruáció utáni 2., vagy 3. napon már kimutatta a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!