A batárnőmmel 2 napja voltunk együtt utoljára. Jelentkezhetnek terhességi tünetek? Többi lent.
Kb. 2 hónapja szedi a fogamzásgátlót..és neki ez volt az első alkalom..és mivel szedi a gyógyszert úgy döntöttünk nem húzok fel kotont. Szóval történt ami a történt és most 2 nap után mondta hogy hányingere van egész nap? Lehetséges hogy két nap után jelentkezik valami?
5 nap múlva jön meg neki elvileg..nem tudom ez mennyit számít...kicsit aggódunk ez miatt. Köszi a válaszokat előre is és remélem nem kérdeztem butaságot :)
ha terhes lenne, akkor aktus után 2-3 héttel kezdődnek a tünetek (a beágyazódás 10 nap...).
na de ha gyógyszert szed, akkor mi a fenéért gondoltok terhességre? miért nem lehet hányingere a romlott rántottától? vagy a fronttól? vagy az utolsó témazáró miatt???
Kösz a választ!
Bunkózásra vagyok kíváncsi..és szerintem senki sem azért ír ki ide bármit is hogy ilyeneket olvasson válaszként!
Màr ne haragudj kèrdező, de ne sértődj meg a "bunkòzâson"...
Minek szexeltek, fingotok nincs ròla... A technikàjàn kívül nyista tudomàny, amit pedig egy 10 éves gyerek is tud.
Még jô, hogy nem kèrdezed meg, hogy " a baràtnőmmel 3-kor szexeltünk, 4-kor èrezheti a tüneteit?"
Besírok én is, tanuljatok inkâbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!