LEGHAMARABB mikor jelentkezhetnek tünetek? Van itt olyan,
akinek volt tünete pozi teszt előtt?
Figyelt kérdés
5 nap van nemvártig, de egész nap hányingerem volt, és 3 napja egész nap csak aludnék. 2 ismerősöm is mondta, hogy lehet tünet ilyen hamar is, tényleg lehet?
2015. jan. 5. 18:22
1/10 anonim válasza:
Attól fühh mikor volt ovud. Ha már as beágyszódás megtörtént akkor lehetnek tüneteid persze. Én személy szerint csak pozi teszt után pár héttel kezdtem el érezni a tüneteket.
3 gyerekes
2015. jan. 5. 18:28
2/10 anonim válasza:
Nekem csak a meg akar jönni érzés,enyhe alhasi görcsök voltak. 1 hétig vártam, hogy megjöjjön a menzeszem. Miután nem történt semmi, tesztet csináltam.
2015. jan. 5. 18:39
3/10 anonim válasza:
Hat nekem a pozi teszt elott is volt tünet , de 5 hetes terhes voltam mar akkor :D szoval megundorodtam 1-2 ételtől, hànyingerem volt de ugy higy ott álltam a mosdó elott :D akkor csináltam egy tesztet ami szép pozi lett . Majd elmentem dokihoz köv. 7-en és akkor mondta hogy 6 hetes 1 napos a terhesség :) azota mar 14 honapos nagylány :)
2015. jan. 5. 18:44
4/10 anonim válasza:
Jah es kb délig 1 óráig aludtam . Szoval borzasztóan àlj szekrény es fáradt voltam nagyon hamar elfáradtam , nem akartam csinálni semmit :)
2015. jan. 5. 18:45
5/10 anonim válasza:
* aluszékony bocsi! csak a gépem átírta :)
2015. jan. 5. 18:46
6/10 anonim válasza:
Aluszékonyság, de az durván, még menzesz előtt.
2015. jan. 5. 19:09
7/10 anonim válasza:
A leírás alapján lehet tünet!
2015. jan. 5. 19:33
8/10 anonim válasza:
November végén nekem is ugyanez volt, azt hittem, terhes vagyok. Késett 5 napot, hányingerem volt néha, nagyon erősen éreztem a szagokat, folyton tudtam volna aludni.
De megjött.
2015. jan. 5. 19:40
9/10 anonim válasza:
Nekem is csak enyhe görcsök-mindjártmegjön érzésem volt hétfőn-kedden-szerdán. Csütörtökön volt a nemvárt napja, és bumm, pozitív is lett.
A rosszullétek két hétre rá kezdődtek csak.
2015. jan. 5. 21:21
10/10 Estrella84 válasza:
Nekem a nem várt körül ugyanolyan mensi tünetek voltak, csak nem jött meg. A pozi teszt óta voltak enyhébb görcsök, de már nincsenek. Néha van egy kis hányingerem, de semmi egyéb tünetem nincsen azóta sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!