Megérezted valamiből mielőtt teszteltél, hogy pozitív lesz?
Nekem nem várt előtt napokkal, iszonyú mellfájdalmam volt. Vagyis inkább, hónaljnál. Gondoltam azért ez fura, ilyen még nem volt, tesztelek és pozitív lett. :)
Most a második babára várunk, semmi ilyen kirívó tünet nem jött elő, pár nap múlva kiderül.. :)
Nekem pont fordítva. Azt szoktam megérezni már ovu után pár nappal, hogy nem sikerült. Teljesen antiterhesnek érzem magam. Akkor ez az érzés kimaradt. Aztán a nem várt előtt pár nappal már éreztem, hogy mindjárt megjön, görcsölgettem. Akkorra már biztos voltam benne, hogy nem fog megjönni, mert addig sose volt ilyen. 1 nap késésnél teszteltem, tudtam, hogy + lesz.
Utána elvetéltem és azóta ugyanúgy szoktam érezni néha már pár nappal előtte, hogy meg fog jönni, szóval ez a "jel" is elveszett. Viszont továbbra is érzem ovu után, hogy ez a hónap se sikerült. Sajnos, eddig mindig bejött ☹️
17 napja fent volt a hőm, pedig mindig 14 napos a luteálisom, görcsölt a hasam, pedig nem szokott. Tudtam, hogy pozitív lesz.
Viszont azt is éreztem, hogy rendben lesz, de mégis kémiai lett csak.
Első babám első próbálkozásra összejött.. abszolút nem hittem hogy egyből terhes leszek. Nem éreztem meg.
Másodiknál még csak elterveztük, higy elkezdünk próbálkozni, erre nem jött meg-nyilván nem beton biztos védekezés mellett. (De tény, hogy 4 évig bevált volt a módszer😅)
Akkor sem hittem hogy terhes vagyok, szinte el se hittem mikor 1 hét késés után valóban 2 csíkosat teszteltem 🤷🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!