“Vesetáji” és bal oldalon alhasi fájdalom jelezhet megtermékenyülést?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ahogy fent írtam, baloldalon alul kissé szúró fájdalom, és ugyan abban a vonalban kisugárzott hátrafelé is. Együttlétünk után ez kb. egy héttel jelentkezett. Tudom, hogy ez az a tipikus “jósoljátok már meg nekem” kérdésnek tűnik 😄 de inkább csak tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy jelzett-e ez bárkinek esetleg megtermékenyülést.
09.25. a következő nemvárt naptár szerint.
Köszönöm a válaszokat!😊
2023. szept. 18. 16:07
1/6 anonim válasza:
Nem...
A megtermékenyülés semmilyen fájdalommal nem jár.
3/6 anonim válasza:
Az mondjuk nem kis probléma, ha a bal vesédbe ágyazódik be.
4/6 anonim válasza:
Én 09.26-ra nem várom.
Nekem is szurkál néha a hasam de inkább középtájon és viszonylag sok fehér, krémszerű folyásom is van. Túl korai gondolni bármire is, tudom, hogy nagyon nehéz kivárni. Drukkolok !
5/6 anonim válasza:
Nem tudom. Én ilyen vesetájeki fájdalmat 3x éreztem, mindig a ciklus ugyanazon pontján. Abból egyszer terhes voltam, egyszer nem, egyszer meg még nem tudom. Szóval erre nem alapoznék. Lehet, hogy csak mindig ugyanakkor fázom fel🤷🏼♀️
6/6 anonim válasza:
Én múlt hónapban is éreztem ilyet, de inkàbb felfázásnak tituláltam utólag. A mostani ciklusban is érzem, nagyon örülnék, ha tényleg terhességet jelezne.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!