Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "elég" erősek ezek a tesztek?

"elég" erősek ezek a tesztek?

Figyelt kérdés

[link]

14. és 15. dpo-n készült reggeli sima xepil tesztek.

Tegnap volt az elmaradt napja, már predictorral és egyéb korai tesztekkel nem próbálkozom, eddig két kémiai terhességem volt, amit észre sem vettem volna, ha nem használok ilyen teszteket. Az xepil akkor alig volt látható.

Ebben most bízhatok szerintetek? 25ös normál xepil.

2023. szept. 14. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Haloványak.Mondjuk nekemis ilyen volt.nem mindenkinek termel egyből sok hcg-t a szervezete. Betudhatod terhességnek.Bár ha már volt két kémiaid akkor ottvan benned egy erős "félsz" Kitartást és sok sikert.
2023. szept. 14. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó így. Ebből sajnos nem lehet megmondani, hogy hogyan alakul a terhesség. Egyébként hasonlóan halvány volt az enyém is, azon a napon, amikor vérből nézettem HCG szintet, és 1700 felett volt. Nagyon csodálkoztam rajta.
2023. szept. 14. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!