Clostilbegyt50mg 2x1 nem lett tőle érett pete ??Most emelt lesz
Figyelt kérdés
Most következőben 2x2 kell szedni
Elsőben miért nem lett tőle domináns tuszo?lehet nekem nem is segít ?
dec. 23. 06:27
1/7 anonim válasza:
Mert nem mindenkinek lesz. És igen, az is lehet, hogy nálad nem használ.
2/7 A kérdező kommentje:
1,5 eve ezelőtt is szedtem 4 hónapig és csak akkor használt ha nagyobb adaggal szedtem,sikerült is a baba csak sajna nem maradt meg,azóta nem is próbálkoztunk csak ebben a ciklusban
dec. 23. 07:30
3/7 A kérdező kommentje:
3.ik hónapban volt tőle ovu
4.ik hónapban baba is lett
dec. 23. 07:31
4/7 anonim válasza:
Az a kérdés miért nincs spontán ovud és az alapproblémát kezelik e.
5/7 anonim válasza:
Miért nem keresik meg az okát az elmaradó peteérésre? A closty nem kezelés csak kierőszakolás.
6/7 anonim válasza:
Hagyjuk már. Van olyan helyzet, amikor igen is kell, mert anélkül a büdös életben nincs ovuláció.
7/7 anonim válasza:
Mit hagyjunk? Igen van az a helyzet. De kb 95%-ban leszarja az orvos és egyből clostyt ad.... velem is ezt játszották....érdekes....utána mikor megtalálták mi a gond, ment minden magától.... a clostytól szarul voltam, megnyúlt a ciklusom....lett peteérés, de baba nem.
Csak arra világítottam rá, ha esetleg nem volt vizsgálva a kérdező, akkor az ne maradjon ki....szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!