Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt50mg 2x1 nem lett...

Clostilbegyt50mg 2x1 nem lett tőle érett pete ??Most emelt lesz

Figyelt kérdés

Most következőben 2x2 kell szedni

Elsőben miért nem lett tőle domináns tuszo?lehet nekem nem is segít ?

dec. 23. 06:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenkinek lesz. És igen, az is lehet, hogy nálad nem használ.
dec. 23. 06:54
 2/7 A kérdező kommentje:
1,5 eve ezelőtt is szedtem 4 hónapig és csak akkor használt ha nagyobb adaggal szedtem,sikerült is a baba csak sajna nem maradt meg,azóta nem is próbálkoztunk csak ebben a ciklusban
dec. 23. 07:30
 3/7 A kérdező kommentje:

3.ik hónapban volt tőle ovu

4.ik hónapban baba is lett

dec. 23. 07:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés miért nincs spontán ovud és az alapproblémát kezelik e.
dec. 23. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem keresik meg az okát az elmaradó peteérésre? A closty nem kezelés csak kierőszakolás.
dec. 23. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már. Van olyan helyzet, amikor igen is kell, mert anélkül a büdös életben nincs ovuláció.
dec. 23. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit hagyjunk? Igen van az a helyzet. De kb 95%-ban leszarja az orvos és egyből clostyt ad.... velem is ezt játszották....érdekes....utána mikor megtalálták mi a gond, ment minden magától.... a clostytól szarul voltam, megnyúlt a ciklusom....lett peteérés, de baba nem.

Csak arra világítottam rá, ha esetleg nem volt vizsgálva a kérdező, akkor az ne maradjon ki....szükséges.

dec. 23. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!