Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfelelő ez az erősödés?

Megfelelő ez az erősödés?

Figyelt kérdés

A 12 dpo-n nem készült tesz.

Szerintetek ez megfelelő így? Tudom, ne aggódjak, de aggódok 🤦‍♀️😊

[link]

2023. szept. 13. 17:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
9# komolyan nem értem mi értelme vérvételre rohangálni? Nem garancia semmire. Én nem biztatnèk erre senkit.
2023. szept. 13. 19:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen természetesen voltam! Meg is találtuk a problémát és azóta született egészséges gyermekem, de ezeket nem lehet sosem elfelejteni és mindig ott a félsz.
2023. szept. 13. 19:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos ami ennyire lassan erősödött missed lett szívhang után, de olyan is lett missed amelyik teljesen jól erősödött 15 ezres hcg és szívhang sem lett.

Nekem ilyen volt ami nem igazán erősödött csak 11 dpotól

[link]

[link]

2023. szept. 13. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
Hát 11 es itt ahol élek külföldön itt alap dolog hogy amint megtudod a terhességed, mész orvoshoz kiir vérvételre.Ok hogy nem garancia semmire de nem igy kell felfogni hogy oh halvány pozitív ugyse marad meg.Azzal nézték nekem a 12.hétig hogy megfelelö mennyiségü hcg-t termel e a szervezetem. Egy vérvétel most mi? Mibe kerül? Így legalább csinál egy nagylabort és megnézik neki hogy mire lenne szüksége.Én vashiányos voltam illetve toxoplasmozisra nem vagyok immunens.így azt is nézik havonta+cukrom stb.Nem garancia semmi, mondom ezt mert nálad ez bevan rögződve úgy néz ki. De jobb mint a 6-8.hétig ölbe tett kézzel ülni és várni az első uh-ra hogy legyen szívhang is.
2023. szept. 13. 20:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt hozzátenném hogy hülye ciklusom van mert dpo9-10en már megjött a menstruációm, na itt az okosak leirták hogy menjek vizsgáltassam ki magam ilyen rövid luteálissal nem fogok teherbe esni, nincs ideje beágyazódni stb.Mindennek ellenére a 3.ciklusban teherbe estem. Én nem biztatok senkit semmire.Én így jártam el mint leirtam.Saját tapasztalat.Mindenki azt csinál amit akar.Feltett egy kérdést én pedig leirtam a véleményemet.Engem ezek a folyamatok amiken végigmentem a terhességem elején és most is pl minden hónapban UH-val követnek megnyugtattak.

11/14es

2023. szept. 13. 20:07
 16/21 A kérdező kommentje:
13! Úgy véled ez lassan erősödik? Kicsit én is ettől félek. Amúgy 8.dpo-n kezdtem tesztelni, holnapra nem várom.
2023. szept. 13. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:

13 vagyok nekem napról napra erősödött a normál terhességeimnél.

Itt 14.dpon kb a nem várt napján a 25 ös teszt alig látszódott, a tobbi terhességem alatt meg már 12 dpon egyértelmű 2 csíkos volt.

Nekem is volt pár terhesség.

De nem tudom neked, hogy termeli a hcg t a szervezeted, lehet neked ilyen és minden rendben lesz. Én csak a saját tapasztalatomat tudom, és rengeteg teszt után ismerem a szervezetem.

2023. szept. 13. 23:10
 18/21 anonim ***** válasza:
14# Mi van nekem berögőzdve? Miről beszélsz? Mindenki azt csinál amit akar csak nem értem , hogy 8 vetélés vagy akárhàny után miért nyugodna meg valaki egy vérvételtől? Itt egy csomó para mami aki felvásárol egy rakat tesztet és figyelgeti napokon keresztül, meg elmegy többször hcg-t nézetni és ugyanúgy izgul és paràzik tovább , majd teszi fel a kérdést , hogy ez így jó ???? Nem pesszimista felfogásból tartom hülyeségnek, hanem mert az. De ha nem megy át amit mondani akarok hagyjuk.
2023. szept. 14. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:
15# akkor olvasd el a kérdező utolsó hozzászólásàt. Erről beszélek... marhára megnyugodott. Meg is értem h nem tud ennyi rossz tapasztalat után. De hát pont erről beszélek. Na mindegy.
2023. szept. 14. 16:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Ájött amit mondani akartál.Csak aki mint én nem élt meg 8 vetélést így engem a vérvétel és az egyéb sűrübb vizsgálatok nyugtattak meg.Leírtam a véleményem elvégre ez az oldal arra van. És baromi halovány tesztjeim voltak még a nemvárt után is mégsem gondoltam kémiaira meg vetélésre és társaira. Nem akartam én semmi rosszat irni csak a saját tapasztalatom.de itt nem szabad senkit se semmire se bízni vérvételre meg hát végképp nem.Én így jártam el és ennyi.9/14/15ös voltam
2023. szept. 14. 16:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!