Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyen kistestvér vagy ne legyen?

Legyen kistestvér vagy ne legyen?

Figyelt kérdés

Párommal van egy 7 hónapos babának. 36 éves vagyok. Nagyon szeretnénk testvért . Párom várni szeretne de ha én úgy érzem benne van hogy akár most próbálkoztunk . A tény az hogy börtönbüntetést kapott 3 évre . Hamarosan elviszik hogy letöltse a büntetést de nem tudjuk mikor kopogtatnak az ajtón érte így épp van esélyünk próbálkozni kistesóval. Valószínű egyedül lennék 2 pici babával vagy terhesen is már.. attól függ mikor viszik el. Nagyon kiszámíthatatlan mikor viszik el .. mar hónapok óta várunk. Külföldön élünk itt máshogy vannak a dolgok . Magyarba mar rács mögött lenne. Nem lacafacáznak otthon mint itt. Probalkoznátok most vagy várnátok míg vissza jön ? Akkor már lehetek akár 40-41 éves vagy több is..

Gondoszkodásokkal kíméljenek ..

ő a legjobb apa és társ akivel valaha találkoztam .

Köszönöm

2023. szept. 12. 07:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk, hogy elhiszem, hogy nem vagy troll.. ,akkor a válasz Ne legyen másik baba, rossz lenne apa nélkül is és börtöntöltelék apával is.

Ha most 36 éve vagy és 3 évet kapott, amiből max. 2 kell leülni, akkor hogy leszel akár 40-41 éves?

2023. szept. 12. 11:01
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

"Ha most 36 éve vagy és 3 évet kapott, amiből max. 2 kell leülni, akkor hogy leszel akár 40-41 éves?"

Feltételezem, belekalkulálta, ha nem jön össze egyből a kora miatt, stb, ki tudja...

Bár kételkedem a kérdés valóságtartalmában.

2023. szept. 12. 17:21
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, nem tudok nem gonoszkodni.

Én vállalnék. Egy másik férfival. Legalább a nagyobb gyereknek is lenne egy normális apukája, mire kijön az előző 😁

2023. szept. 12. 19:49
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

Mi van ha egy baleset miatt kerül börtönben? Pl gondatlansagbol elkovetett közúti baleset, ettől máris rossz ember lesz az apa?

Imádom az ilyen előítéletes embereket.

Kérdező én azért várnék a tesoval hogy apa ne maradjon le az első eveibol.

2023. szept. 13. 17:09
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normálisabb emberek válaszát mit is vártam a magyarságtól . Tele vannak rosszindulattal a magyar emberek. mint mondtam külföldön élek itt sokkal több a támogatás mint otthon ha akarok egész életemben nem dolgozok mert olyan sok támogatást kapok egyedülálló anyaként kettő gyerekkel meg még többet. Durván jobbak itt a lehetőségek mint otthon . Sajnálom azokat akiknek igen nehezen megy otthon. De szerencsére ennyi értelemmel külföldön magánvállalkozó nő létemre saját céggel, talán börtön töltetékkel is boldogabb vagyok mint néhány szánalmas hozzászóló otthonról a nyomorból. Küldöm üdvözletem nektek ! 😄

Köszönöm a kivételnek .

2023. szept. 13. 22:39
 26/28 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, te jöttél ide válaszokért… az hogy többségük nem a te véleményedet osztja, az a te saját problémád. Meg lehet mindenkinek a saját véleménye, és te erre voltál kíváncsi. Nem értem min problémázol most.

Azt meg nem kell ecsetelgetni, hogy jaaaajj a nagy külföldön kolbászból van a kerítés, mert nincs. Tudja mindenki, felesleges ezzel nagyzolni. Te pedig nyugodtan szülj még 4-5 gyereket segélyre, akkor többet adnak. Mert hogy épp azt ecseteled milyen jól el lehet éldegélni a nagy külföldön segélyből, szóval igazából semmivel se vagy jobb egy dolgozni nem akaró cigánynál és a legjobb eszközöd a megélhetési gyermekvállalás. Biztos örül az az állam, hogy el kell tartania téged, a bűnöző faszidat meg a pulyákat. Hajrá! Így tovább! Csak mindig legyen gyerekből utánpótlás, nehogy megcsappanjon a bevétel.

2023. szept. 14. 08:11
 27/28 anonim ***** válasza:
63%

Te magad vagy a szegyen…

Kitartast kivanunk a nyomorbol!😝

2023. szept. 14. 18:31
 28/28 A kérdező kommentje:
Irígy gyökerek 😂 elő példa . Magyarország 😂😂😂 Orbán 😂 sok sikert 😂
2023. szept. 23. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!