Legyen kistestvér vagy ne legyen?
Párommal van egy 7 hónapos babának. 36 éves vagyok. Nagyon szeretnénk testvért . Párom várni szeretne de ha én úgy érzem benne van hogy akár most próbálkoztunk . A tény az hogy börtönbüntetést kapott 3 évre . Hamarosan elviszik hogy letöltse a büntetést de nem tudjuk mikor kopogtatnak az ajtón érte így épp van esélyünk próbálkozni kistesóval. Valószínű egyedül lennék 2 pici babával vagy terhesen is már.. attól függ mikor viszik el. Nagyon kiszámíthatatlan mikor viszik el .. mar hónapok óta várunk. Külföldön élünk itt máshogy vannak a dolgok . Magyarba mar rács mögött lenne. Nem lacafacáznak otthon mint itt. Probalkoznátok most vagy várnátok míg vissza jön ? Akkor már lehetek akár 40-41 éves vagy több is..
Gondoszkodásokkal kíméljenek ..
ő a legjobb apa és társ akivel valaha találkoztam .
Köszönöm
"ő a legjobb apa és társ akivel valaha találkoztam"
. Ezek szerint nem sok embberrel találkoztál.ű
Nyilván persze kamukérdés.
Ha nem troll kérdés....
Mérlegeld, hogyan tudnátok megélni, ha pár hónapos baba mellől vinnék el a férjedet.
Ha ez megoldott, akkor nincs mire várni. 36 éves vagy, ha most elviszik a férjedet, 39 leszel, mire kijön. Ha akkor próbálkoznátok és hamar összejönne, akkor is 40 évesen szülnél. Szóval, ha minden problémát át tudnál hidalni, akkor hajrá!
Nem, több okból sem.
Egyedül hogy fogsz boldogulni 2 gyerekkel? Meglátod majd, hogy eggyel is milyen nehéz lesz. Ki fog dolgozni? A férjed most évekig nem, aztán ha szabadul, nem fog egykönnyen munkát kapni. Ráadásul ha visszaeső lesz, megint lecsukják...
Csak kettesben költöztetek külföldre, vagy több rokonod van ott? Ha nincs, én fognám azt az egy gyereket is, és hazavinném. Nem fogsz tudni dolgozni, a gyerek felügyeletét megoldani, oviba menni érte, otthon maradni vele ha beteg, stb. Ezt egyedül szinte lehetetlen. Van olyan ismerősöm, aki egyedül vállalt külföldön gyereket, de 4 évig bírta, inkább hazaköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!