Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyen kistestvér vagy ne legyen?

Legyen kistestvér vagy ne legyen?

Figyelt kérdés

Párommal van egy 7 hónapos babának. 36 éves vagyok. Nagyon szeretnénk testvért . Párom várni szeretne de ha én úgy érzem benne van hogy akár most próbálkoztunk . A tény az hogy börtönbüntetést kapott 3 évre . Hamarosan elviszik hogy letöltse a büntetést de nem tudjuk mikor kopogtatnak az ajtón érte így épp van esélyünk próbálkozni kistesóval. Valószínű egyedül lennék 2 pici babával vagy terhesen is már.. attól függ mikor viszik el. Nagyon kiszámíthatatlan mikor viszik el .. mar hónapok óta várunk. Külföldön élünk itt máshogy vannak a dolgok . Magyarba mar rács mögött lenne. Nem lacafacáznak otthon mint itt. Probalkoznátok most vagy várnátok míg vissza jön ? Akkor már lehetek akár 40-41 éves vagy több is..

Gondoszkodásokkal kíméljenek ..

ő a legjobb apa és társ akivel valaha találkoztam .

Köszönöm

2023. szept. 12. 07:36
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Gonoszkodásokkal kíméljetek 😊
2023. szept. 12. 07:37
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon szeretnénk testvért

Anyukáddal beszélj, szeretne még szülni?

2023. szept. 12. 07:38
 3/28 anonim ***** válasza:
86%

Ha neked a legjobb apa egy börtöntöltelék...

Vagy elítélték, már mielőtt a gyereket megcsinálta, akkor igazi felelős apa..

Vagy utána csinált valamit, ami miatt ülni fog, akkor meg pláne.

Hajrá, szülj még neki...

2023. szept. 12. 07:40
 4/28 anonim ***** válasza:
90%

Miért engedik ki ezt a kérdést? Legalja komolyan.

Nincs annyi belső tartalékod, hogy egyedül eldöntsd, hogy éled az életed?

Szegény gyerekeknek garantált a pszichoterápia, ha felnőnek. És nem a börtönviselt apa miatt. Hanem azért, mert senkivel nem tudsz beszélgetni, nincs intim kapcsolatod. Idegeneknek kell döntést hoznia az életedről.

2023. szept. 12. 07:42
 5/28 anonim ***** válasza:
96%
Ne!
2023. szept. 12. 07:53
 6/28 anonim ***** válasza:
89%

Anyáááád.

Remélem ez valami reggeli troll kérdés.

36éves vagy, de szeretnél kistestvért.... azért fogalmazhatnál normalisan, hogy pl 2.gyereket. ha kistestvért akarsz, szólj anyádnak.

Börtönbe megy a jóember, te meg még ezen gondolkodsz?!

Ahogy kiveszem eme remek írásból, 4-5 évet kap. Azt pl egy gyorshajtásért nem osztogatják, ahhoz tennie is kellett valamit. Te meg még egy ilyennek akarsz gyereket. Hát csak gratulalni tudok.

2023. szept. 12. 08:10
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem vallalnék.
2023. szept. 12. 08:11
 8/28 anonim ***** válasza:
89%
6, de hát olyan jó apa és társ... :D
2023. szept. 12. 08:12
 9/28 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nem kepesztenék azért, hogy terhes legyek úgy, hogy apuka tutibiztos kilép az életünkből évekre. Értelek én, a rózsaszín álmaidban nyilván 2-3, egymáshoz korban közel álló gyerek szerepelt, de hidd el, sokkal kisebb lemondás 5 év múlva vállalni a kicsit, mint szívni kettővel full egyedül.
2023. szept. 12. 08:14
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Méghogy csak az állatoknak van ösztöne, az ember érzésből dug...

Hát én nem tudnék jókedvűen kufircolni, ha a férjemet elvinnék 3 évre börtönbe.

Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyire szinten aluli a magyarok egy része.

2023. szept. 12. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!