Legyen kistestvér vagy ne legyen?
Párommal van egy 7 hónapos babának. 36 éves vagyok. Nagyon szeretnénk testvért . Párom várni szeretne de ha én úgy érzem benne van hogy akár most próbálkoztunk . A tény az hogy börtönbüntetést kapott 3 évre . Hamarosan elviszik hogy letöltse a büntetést de nem tudjuk mikor kopogtatnak az ajtón érte így épp van esélyünk próbálkozni kistesóval. Valószínű egyedül lennék 2 pici babával vagy terhesen is már.. attól függ mikor viszik el. Nagyon kiszámíthatatlan mikor viszik el .. mar hónapok óta várunk. Külföldön élünk itt máshogy vannak a dolgok . Magyarba mar rács mögött lenne. Nem lacafacáznak otthon mint itt. Probalkoznátok most vagy várnátok míg vissza jön ? Akkor már lehetek akár 40-41 éves vagy több is..
Gondoszkodásokkal kíméljenek ..
ő a legjobb apa és társ akivel valaha találkoztam .
Köszönöm
Nagyon szeretnénk testvért
Anyukáddal beszélj, szeretne még szülni?
Ha neked a legjobb apa egy börtöntöltelék...
Vagy elítélték, már mielőtt a gyereket megcsinálta, akkor igazi felelős apa..
Vagy utána csinált valamit, ami miatt ülni fog, akkor meg pláne.
Hajrá, szülj még neki...
Miért engedik ki ezt a kérdést? Legalja komolyan.
Nincs annyi belső tartalékod, hogy egyedül eldöntsd, hogy éled az életed?
Szegény gyerekeknek garantált a pszichoterápia, ha felnőnek. És nem a börtönviselt apa miatt. Hanem azért, mert senkivel nem tudsz beszélgetni, nincs intim kapcsolatod. Idegeneknek kell döntést hoznia az életedről.
Anyáááád.
Remélem ez valami reggeli troll kérdés.
36éves vagy, de szeretnél kistestvért.... azért fogalmazhatnál normalisan, hogy pl 2.gyereket. ha kistestvért akarsz, szólj anyádnak.
Börtönbe megy a jóember, te meg még ezen gondolkodsz?!
Ahogy kiveszem eme remek írásból, 4-5 évet kap. Azt pl egy gyorshajtásért nem osztogatják, ahhoz tennie is kellett valamit. Te meg még egy ilyennek akarsz gyereket. Hát csak gratulalni tudok.
Méghogy csak az állatoknak van ösztöne, az ember érzésből dug...
Hát én nem tudnék jókedvűen kufircolni, ha a férjemet elvinnék 3 évre börtönbe.
Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyire szinten aluli a magyarok egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!