Tudom buta kérdés lesz :D de van egy gyönyörű kisfiam májusban lesz 2 éves :) párommal úgy döntöttünk, hogy jöjjön a kistestvér :) és hát szeretnénk kislányt :) :D kinek milyen tanácsa lenne hogy kislány legyen ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 13:08
2/14 anonim válasza:
Nekem vannak olyan ismerőseim akik a kínai fogantatási módszerrel számoltak ki hogy milyen nemű legyen a baba. Nekik bevált.
3/14 anonim válasza:
Ez tényleg egy olyan dolog, amit nem lehet befolyásolni, az lesz, amit dob a sors.
4/14 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva, mert leírtam az igazat? 3z vicc 😂. 2-es, vagy fiú, vagy lány. 50-50% . 😂
5/14 anonim válasza:
Ez már pár napon belül a 3 ilyen kérdés...
6/14 anonim válasza:
Nekem a kínai naptár szerint mindkettőnek fiúnak kellene hogy legyen. Bár amennyi fiús játék van itthon lehet az veszett el bennük valahol mélyen 🤣
7/14 anonim válasza:
"Nekem vannak olyan ismerőseim akik a kínai fogantatási módszerrel számoltak ki hogy milyen nemű legyen a baba. Nekik bevált."
Nem, nem vált be nekik, csak 50-50-ből azt a nemet dobta nekik a gép, amelyiket szerették volna. Ehhez semmi köze sem a kínai, sem a zsidó, sem az adventi naptárnak.
8/14 anonim válasza:
Ha nem sikerül lányt gyártani, akkor legfeljebb elcseréled valakivel, aki a lányának nem örül.
9/14 anonim válasza:
Ovuláció előtt a lányra, ovuláció napján és utána fiúra nagyobb az esély ÁLLÍTÓLAG. Csinálj ovulációs tesztet.
Jó tanács, azért nyugodj bele, hogy barmi lehet. Kívánd azt, hogy minden jól menjen és egészséges legyen.
10/14 anonim válasza:
Én tudom a tuti módszert, és 10.000Ft-ért elárulom. Ha nem vált be, visszaadom a pénzt.
Jó üzlet lenne, csecsemőnként 5000Ft-ot keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!