Tudom buta kérdés lesz :D de van egy gyönyörű kisfiam májusban lesz 2 éves :) párommal úgy döntöttünk, hogy jöjjön a kistestvér :) és hát szeretnénk kislányt :) :D kinek milyen tanácsa lenne hogy kislány legyen ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 13:08
11/14 anonim válasza:
Szia 😊 én azt olvastam ha ovu elott 3-4 nappal vagy a paroddal egyutt es ha meg dogan akkor kislany. Mivel a spermium akar tobb napig is el él az y spermium gyorsabb es az valoszinu el hal mire tuszo repedes meg tortenne. Az x lassabban mozog igy neki van ideje talalkozni az érett petével. Tehat tuszorepedesig nagyobb eselye van az x spermiumnak tehat a lanynak mint a fiunak.
Tudom hulyen hangzik
De en csak azt irtam le amit kutatasok alapjan mutattak ki. Hulye kommenteket nem kerek
12/14 anonim válasza:
Igen ahogy 11 írja, van tudományos alapja, persze korántsem 100%. Nézz utána a témának:)
13/14 anonim válasza:
Tuti módszer, hogy biztos lány legyen: fogadj örökbe.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ha ezt a kérdést full komolyan kiírtad akkor ne legyen több gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!