Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik lh tesztet vegyem...

Melyik lh tesztet vegyem innentől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

3 féle erősségű lh tesztet vettem. Keresem még nekem melyik jó. Eddig csak olvastam utána, hogy mindenkinek ki kell tapasztalnia.

Most, hogy pozitív lett el kell döntenem melyik erősséggel folytassam a tesztelést ebben kérném a segítségeteket.

Alsó 10es

Középső 20as

Felső 30as

Szerintem mindhárom teszten jól látszik, hogy pozitív, de talán 10essel folytassam a későbbiekben? Vagy a következő ciklusban is több erősségűvel próbálkozzak?

A 10essel annyi volt a "gondom" hogy már tegnap nagyon erős volt, de nem ilyen szép, mint ma. A 20ason meg látszódott rendesen, hogy ebből ma lesz igazán pozitív.

A 10es tesztett beleejtettem véletlenül a csapba, ahol víz cseppek érték azért lett pöttyös (szerencsére a leolvasható 10 perc után esett le így nem befolyásolta)

2023. szept. 7. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a 10-essel folytatnám.
2023. szept. 7. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Én két fajtát használok. Facelle ami 10-es erősségű és a clearblue ami ha jól tudom 25-ös, viszont digitális és totàl egyértelmű :) Nekem így a biztos :)
2023. szept. 7. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:

De jó neked! Én is ilyen szépeket szeretnék 😁

Én a 20-ast választanám. A 10 még simán lehet holnap is +. Nehezebb úgy eldönteni, ha több napig+ és nincsenek kontroll tesztek, mint most.

2023. szept. 8. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!