Melyik lh tesztet vegyem innentől?
Sziasztok!
3 féle erősségű lh tesztet vettem. Keresem még nekem melyik jó. Eddig csak olvastam utána, hogy mindenkinek ki kell tapasztalnia.
Most, hogy pozitív lett el kell döntenem melyik erősséggel folytassam a tesztelést ebben kérném a segítségeteket.
Alsó 10es
Középső 20as
Felső 30as
Szerintem mindhárom teszten jól látszik, hogy pozitív, de talán 10essel folytassam a későbbiekben? Vagy a következő ciklusban is több erősségűvel próbálkozzak?
A 10essel annyi volt a "gondom" hogy már tegnap nagyon erős volt, de nem ilyen szép, mint ma. A 20ason meg látszódott rendesen, hogy ebből ma lesz igazán pozitív.
A 10es tesztett beleejtettem véletlenül a csapba, ahol víz cseppek érték azért lett pöttyös (szerencsére a leolvasható 10 perc után esett le így nem befolyásolta)
De jó neked! Én is ilyen szépeket szeretnék 😁
Én a 20-ast választanám. A 10 még simán lehet holnap is +. Nehezebb úgy eldönteni, ha több napig+ és nincsenek kontroll tesztek, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!