Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Változhat valami egy apasági...

Változhat valami egy apasági teszt után ?

Figyelt kérdés

A Srác akivel beszélek mèg mindig szereti a volt barátnőjét viszont apasági teszt lessz.

Mivel a csajnak volt párja mikor ez a srác aki neki az exe 4ev után újra lefeküdt vele. A srác azt mondta nekem szándékosan szexeltek így. Viszont a csaj tablettát szed ezért furcsa hogy a partjától nem lett terhes.

A srác akivel beszélek meg a lány most haragba vannak a srác nem akarja a gyereket se a csajt. De lehet csak a harag beszél belőle.

2023. szept. 4. 09:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A Lány el hagyta a párját a srác miatt. Aztán újra kezdték gyerek stb. És jött valami amitől a srác kidobta a lányt gondolom a lány érzelmei. Mert idézem ezt írta

“Én úgy érzem hogy jó lenne köztünk de hagytad hogy meg szeressek valakit és 6evig csak én tettem a kapcsolatba. Örülök az ajandekoknak meg hogy végre el mondtad hogy szeretsz. De felek” erre a srác

“Biztos szereted azt a majmot” és tiltás. De közbe folyton járt hozza. Azt mióta én vagyok azóta nem megy. De elég fura. Lehet én csak azért kellek hogy tovább lépjen.

2023. szept. 4. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a sztoriban te vagy a szamár, már bocsi :)
2023. szept. 4. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a srácot a fenébe, keress mást. Az ilyen lezáratlan kesze-kusza ügyeknek sosincs jó vége.
2023. szept. 4. 12:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Attól tartok megszületik a baba és megfogja érinteni a dolog.
2023. szept. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!