A Clearblue teszt pár óra után változhat-e negatívból tévesen pozitívvá?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 12:54
1/9 anonim válasza:
Igen, én már jártam így. Full negatív volt még 1 óra múlva is, majd pár óra múlva újból megnéztem és látszódott a csík picit. Nem volt baba.
Nem szabad már ilyenkor megnézni.
Holnap vagy holnapután ismételd meg azért, hátha! :)
2/9 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatóját. Minden teszt értékelhetetlen 15perc után.
3/9 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, ha villanynál látom a csíkot, de természetes fénynél nem?
2010. szept. 1. 13:02
4/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy holnap reggel tesztelj újra!!:):D
5/9 A kérdező kommentje:
Jelenthet-e pozitívat?
2010. szept. 1. 13:18
6/9 anonim válasza:
Ha a teszt időn belül negatív, tök mindegy, hogy villanyfénynél sejtesz valamit. Nekem a Corax csinált olyat, hogy negatív eredmny után kb 1 órával megnéztem még egyszer, és nagyon határozottan ott volt a 2. csík. Egyik alkalommal sem voltam terhes. Ha attól megnyugszol, akkor csinálj egy új tesztet holnap. Amikor terhes voltam és teszteltem, kb 10 másodpercen belül megjelent a 2. csík, ami nem csak villanyfénynél látszott.
7/9 anonim válasza:
Ilyenkor már tényleg nem érdemes megnézni, mert tévesen lesz pozitív általában. Inkább csinálj egy újabb tesztet.
8/9 anonim válasza:
nekem is pozitív volt,majd kikukáztam és akkor pozitív volt.másnap csináltam egy tesztet,az negatív lett reggeli pisiből.az előző délutániból.másfél hét múlva kiderült,hogy babát várok,már 9 hónapos múlt a nagyfiam.
9/9 A kérdező kommentje:
ÉN ma voltam orvosnál, de azt mondta, hogy nem látja jelét a terhességnek. Pedig már beleéltem magam.
2010. szept. 2. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!