Nemvárt napján negatív teszt változhat még?
Figyelt kérdés
Ma kell megjönnie, reggel negatívat teszteltem, ez már végleges szerintetek? Ha terhes lennék már kimutatta volna, ugye?2012. jan. 9. 08:29
1/9 anonim válasza:
Még változhat. Nekem 10 nap után is csak halvány pozi volt.
2/9 anonim válasza:
Ez annyira kétesélyes, ember legyen a talpán aki megmondja a tutit.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem a tuttit akartam hallani, csak tapasztalatokat.
2012. jan. 9. 09:15
4/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mikor estél teherbe. Ha a ciklusod végén, akkor még nem biztos, hogy kimutatja. Nekem dec. 28-án kellett volna megjönnie, és még 30-án is negatív volt a teszt. Mert még nem kezdett el értékelhető mennyiségben termelődni a hcg. 31-én délután már pozitívat teszteltem.
Nem derül ki a kérdésedből, hogy milyen eredményt szeretnél, de drukkolok, hogy az jöjjön ki, amire vágysz.
5/9 anonim válasza:
Bocs, látom, hogy nemvárt-at írsz, akkor babát szeretnél, legyen úgy! :-)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, babát szeretnénk, ez már az 5. hónapunk, az első három hónap nagyon össze-vissza volt, múlt hónapban kezdett rendeződni a ciklusom ezért reménykedem most annyira hogy sikerült.
2012. jan. 9. 09:48
7/9 anonim válasza:
Amennyire lehet, próbálj meg nem állandóan ezzel foglalkozni. Jönni fog a baba, de a szervezetednek is szüksége van, hogy az a stressz-szint, ami a babavárásból fakad, eltűnjön. Most próbáld meg, hogy 1-2 napig nem tesztelsz, hanem mondjuk csak szerdán, ha addig sem jön meg.
8/9 anonim válasza:
Azért a nemvárt napja még fél 9-kor nem múlt el.
Lehet még pozi ettől függetlenül, bár már illet volna mutatnia!
9/9 anonim válasza:
Ez nem illik vagy nem illik kérdése, hanem hogy van-e már olyan szintű hcg a szervezetben, hogy kimutassa a terhességi teszt. Nekem 1. terhességnél két nappal, 2. terhességnél három nappal a menstruáció esedékes napja után mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!