2011.12.10-én volt a menzeszem első napja, a ciklusaim ált. -ában 30 naposak. Ma 10-es érz. -ű terhességi tesztet használtam, ami negatív lett, ill. -ve 25-ös érz. -ű ovu tesztet, az is negatív? Bízhatok még?
2011.12.11-én volt az utolsó menszeszem, nekem is kb. 30 napos ciklusaim vannak. Pém dec. 27-én volt, tuti mert ovulációs tesztet használtam.
Nekem már tegnap előtt halvány pozi lett a 25-ös érzékenységű tesztem! Azóta már csináltam másfajtákat de mindegyik vonalkás lett, van amelyik erősebben, van amelyik gyengébben.
Nekem a medi preg és a medi lab tesztek mutatták ki a legkorábban!
Szerintem már kellene mutatnia valamit a tesztjeidnek még ha halványan is. Mikor volt péd? Ha tudod, az sokat segítene!
Ugyan ebben a cipőben járok..Nekem december 23.-án volt ovum, ciklusaim 28-30 naposak. Én jósteszteltem, erősödött a tesztcsíkom egészen ma reggelig...ma halványabb..
Azért csináltam egy hcg tesztet is ma reggel, de negatív lett... :( Mi 1 éve próbálkozunk........
Én is hasonló cipőben járok... dec 25.-én volt pém, általában 27 naposak a ciklusaim... ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett :( még reménykedek, de azt hiszem nem sok értelme van :( Mi is egy éve próbálkozunk... :(
Sok sikert mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!