Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Változhat valami egy apasági...

Változhat valami egy apasági teszt után ?

Figyelt kérdés

A Srác akivel beszélek mèg mindig szereti a volt barátnőjét viszont apasági teszt lessz.

Mivel a csajnak volt párja mikor ez a srác aki neki az exe 4ev után újra lefeküdt vele. A srác azt mondta nekem szándékosan szexeltek így. Viszont a csaj tablettát szed ezért furcsa hogy a partjától nem lett terhes.

A srác akivel beszélek meg a lány most haragba vannak a srác nem akarja a gyereket se a csajt. De lehet csak a harag beszél belőle.

2023. szept. 4. 09:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem szereti a csajt egy gyerek miatt nem fog vele összejönni, ha szereti akkor meg gyerektől függetlenül is bármikor ott hagyhat téged ha a csaj füttyent egyet
2023. szept. 4. 09:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Hat 4evig külön voltak egyszer már. Akkor nem értem.
2023. szept. 4. 09:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a sráctól mért kavart vele újra? Csak a szex miatt vagy érez még valamit?
2023. szept. 4. 09:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Szereti láttam az üzeneteket. Csak valami történt és le tiltotta a csajt minden honnan.
2023. szept. 4. 09:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Srác akivel beszélek mèg mindig szereti a volt barátnőjét"

"most haragba vannak a srác nem akarja a gyereket se a csajt"

Ez nekem kissé ellentmondásos. Valószínűleg a csajt szeretné legalább szexre vagy komolyabbra csak nem sikerül neki, ki tudja.

A gyereket szerintem senki nem akarta ebben a felállásban (bár ezt nem értem: "azt mondta nekem szándékosan szexeltek így" - mármint védekezés nélkül? Tehát gyerekre gyúrtak?)

Zavaros nekem az egész. Mindenesetre ha ezzel a sráccal szeretnél kapcsolatot, akkor én semmi komolyat nem terveznék vagy megvárnám míg rendeződnek a dolgok körülötte. Bár az ilyen drámák mindig ugyanazokkal az emberekkel történnek, valaki ezt hajszolja az életben.

2023. szept. 4. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek ide vagy oda, olyannal ne kezdj aki még féllábbal benne van a régi kapcsolatában, te fogsz csak sérülni.
2023. szept. 4. 10:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen gyereket akart a srác.
2023. szept. 4. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi van??
2023. szept. 4. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A srác, akivel beszélsz, úgy keféli az exét, hogy közben annak pasija van... Biztos akarsz még beszélni ilyennel?
2023. szept. 4. 11:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul gyereket akart, most meg már nem kell neki?! Tiszta katyvasz ez az egész történet, kell ez neked az életedbe? Én biztos tiltanám, törölném.
2023. szept. 4. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!