Változhat valami egy apasági teszt után ?
A Srác akivel beszélek mèg mindig szereti a volt barátnőjét viszont apasági teszt lessz.
Mivel a csajnak volt párja mikor ez a srác aki neki az exe 4ev után újra lefeküdt vele. A srác azt mondta nekem szándékosan szexeltek így. Viszont a csaj tablettát szed ezért furcsa hogy a partjától nem lett terhes.
A srác akivel beszélek meg a lány most haragba vannak a srác nem akarja a gyereket se a csajt. De lehet csak a harag beszél belőle.
"Srác akivel beszélek mèg mindig szereti a volt barátnőjét"
"most haragba vannak a srác nem akarja a gyereket se a csajt"
Ez nekem kissé ellentmondásos. Valószínűleg a csajt szeretné legalább szexre vagy komolyabbra csak nem sikerül neki, ki tudja.
A gyereket szerintem senki nem akarta ebben a felállásban (bár ezt nem értem: "azt mondta nekem szándékosan szexeltek így" - mármint védekezés nélkül? Tehát gyerekre gyúrtak?)
Zavaros nekem az egész. Mindenesetre ha ezzel a sráccal szeretnél kapcsolatot, akkor én semmi komolyat nem terveznék vagy megvárnám míg rendeződnek a dolgok körülötte. Bár az ilyen drámák mindig ugyanazokkal az emberekkel történnek, valaki ezt hajszolja az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!