Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után ha legkésőbb...

Ovuláció után ha legkésőbb 16nap múlva sem jön meg akkor már gyanakodhatok, hogy sikerült teherbe esnem? Ha később jön meg, akkor az milyen problémára utalhat?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Teszt? Ha később jön meg, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy gép, akinek mindig mindene pontos.
2023. aug. 30. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyanakodni bármikor lehet, a kérdés, van-e érteme.

Ha tényleg érdekel, akkor csinálj egy tesztet

2023. aug. 30. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Többek között inkább úgy kérdezném újra fogalmazva, hogy ovuláció után mi a legtöbb nap ami még normalisnak számít ami eltelik pozi lh teszt és mensi kezdete közt.

Teszteltem de halvány. És a két leggagyibb teszttel... Pregnasens és +os Clearblue... Túl sok rosszat olvastam róla hogy bizakodjak.

2023. aug. 30. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pozitív lh teszt után van a tüszőrepedés 24-36 órán belül. Én szerintem a pozi lh teszttől várnék 20, de legalább 18 napot.
2023. aug. 30. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt nem olyan mint az ovulációs. Nem számít milyen erős a második csík csak az hogy van vagy nincs. Ha 2 csík volt akkor pozitív a terhességi teszted.
2023. aug. 31. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, tudom, persze, van már egy fiam, úgy értem annyira halvány, és nem is erősödik hogy mások tapasztalatát olvasva ezek inkább negatív tesztek. Mára egy hangyanyit sem erősödött. Bár meg se jött még.
2023. aug. 31. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!