Tapasztalatok hoemelkedessel es barnazassal mensi elott?utalhat babara?
Figyelt kérdés
sziasztok. tapasztalatokra lennek kivancsi, aki tapasztalt hasonlot peteeres utan jocskan felment a hom, 37-37.6 kozott volt majd egy hetig, most kicsit lejjebb ment 37 korulre, egett a szemem is. nekem nem szokott ilyen magas lenni, apr.30-ra nem varom. ez a masodik napja hogy barnazok, foleg wc-zesnel van tobb. ma reggeli teszt negativ. barnazni maskor is szoktam 1-2 nappal mensi elott.#hoemelekedes
2023. ápr. 27. 08:49
1/5 anonim válasza:
Nem a terhesség jelei! De ettől függetlenül lehetsz terhes. Amíg nem jön meg, 2 naponta tesztelj.
2/5 A kérdező kommentje:
csak mert olvastam hogy hogy van akinel hoemelkedessel kezdodott, nekem sose szokott felmenni a hom, lazas is eletemben 2x voltam. szurkalas is van rendesen, mig maskor inkabb kisebb gorcs szokott lenni, de az csak ugy2 nappal elotte. fojamatosan olyan megjon erzesem van.
2023. ápr. 27. 09:27
3/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ovu után 14 nappal bármelyik teszt pozi lesz terhessék esetén. A leírtak nem felelnek meg terhes tünetenek, mert 37,5 felett hőemelkedés már inkább valami betegség jele. A terhesség nem okoz konkrét hőemelkedést. A beágyazódási vérzés is csak egy egyszeri pecsételés, nem napokig tart, ez nálad inkább hormonális gond, progi hiány.
Ha most nem sikerült ez a ciklus, amire nagy az esély, akkor kövi ciklusban ovu után 7 nappal nézess progeszteront. Hazsnálj lh tesztet így tudni fogod mikor menj vérvételre.
Amíg nem jön meg mindig van egy minimális esély, de inkább készülj feljben a következő ciklusra.
4/5 A kérdező kommentje:
koszi, hat meg a nemvartig van 3 napom, az elzo terhessegemnel semmilyen tunetem nem volt, 2 nap keses utan is csak halvany pozi volt a teszt.
2023. ápr. 27. 09:58
5/5 anonim válasza:
A barnázás arra utal, hogy meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!