A szokásos pms tünetek hiánya utalhat babára?
Sziasztok!
Tudom, nem láttok bele ,hogy mi történik a szervezetemben, csupán tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Március 26.-án volt peteérésem (ovu teszt + ovus fájdalom alapján), előtte nap, aznap éjjel és másnap is együtt voltunk.
Pár napra rá megjövős érzésem volt kb 2 napig, amit nem is értettem.
Ma feltűnt, hogy nem is feszülnek/fájnak a melleim,pedig már 1 héttel mensi előtt MINDIG fájnak, annyira h melltartót viselni is kín. A mensi előtti megjövős érzés is csak ma kezdődött (a szokásos 3-4 nap helyett).
Volt valaki , akinek pont ez volt a tünet, hogy elmaradtak a szokásos premens tünetek?
Igen, nekem így volt, onnan sejtettem, hogy összejött a baba, hogy elmaradtak a minden hónapban szokásos menzesz előtti tüneteim.
Nyilván a szokásos tünetek elmaradása valószínűbb, mint az, hogy tünetek legyenek, ha amúgy nem szoktak lenni.
De nyilván, mint írtad, nem látunk beléd, így nem tudjuk, ez mit jelent nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!