Utalhat terhességre egy szokásos menstruáció előtti tünet elmaradása?
Elvileg holnap, vagy holnap után lenne a napja, hogy megjöjjön. Eddig minden hónapban, menstruáció előtt nagyjából pontosan egy héttel elkezdtek feszülni a melleim, egy két napig csak kicsit, majd a harmadik naptól iszonyú erősen, és amikor kezdett enyhülni, akkor tudtam, hogy másnap megjön. Most arra lettem figyelmes, hogy egyáltalán nem tapasztaltam semmi mellfeszülést, semmi érzékenységet.
Az előző terhességemnél (ami már hét éve volt) feszült az elején a mellem, de már csak akkor, amikor az elmaradt menstruációm miatt orvoshoz mentem.
Szerintetek ez most utalhat terhességre?
Természetesen tudom, hogy majd a teszt megmondja, most csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy ez most jó jel, vagy inkább ne foglalkozzak vele.
Igen, utalhat rá, vannak akiknek épp az a terhességi tünet, hogy nincs mensi előtti tünet.
Nekem is mindig fájtak a melleim menzesz előtt, amikor meg teherbe estem, szintén fájtak, csak 100-szoros erővel. De nem vagyunk egyformák.
Ha nem jön meg, akkor majd megnézed teszttel.:)
Bármi utalhat. De ugyanakkora az esélye annak is, hogy SEMMIRE nem utal.
Bármikor megváltozhat a menstruációd és a megelőző tünetek jellege is.
Igen, utalhat. De persze messzemenő következtetéseket azért nem lehet belőle levonni. Mert mindannyian mások vagyunk.
De nekem pont így is volt. Igazából fel sem tűnt, csak mikor már pozitív volt a teszt, akkor gondolkoztam, hogy hoppá, tényleg, valami nem úgy volt, mint ahogy szokott.:)
Nálam anno menzesz előtt mindig 1-másfél héttel feszültek a melleim, mindig tudtam, hogy akkor most 1-másfél hét múlva meg fog jönni (soha nem volt egyébként napra pontos a vérzésem). És amikor terhes voltam, akkor pedig utólag visszagondolva nem volt a kimaradt vérzés előtt mellfeszülés, hanem mikor már meg kellett volna jönni, akkor fájtak, érzékeny voltak. És persze a teszt is pozitív lett, szóval kétség nem fért hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!