Vasárnap volt 4 hete hogy szültem és hát nem birtuk tovább a ferjemel lehet ezért kövezni. Első alkalom volt a nagy hévben nm vedekeztunk. Lehetek terhes egyszeri alkalomtol?
Azt nem írtad vedekztetek-e.
Attól,hogy szoptatsz még teherbe eshetsz.A szoptatás nem fogamzásgátló.
Lehetsz terhes.
Emellett nem szabad az első 6 hétben szexelni, ha kívanjáok egymást van más megoldás is, nem véletlenül van kitalálva, az emg a hab a tortan,hogy beled is élvezett, 4 hete szültel ember....
Jaj igen most látom hogy írtad,nem vedekeztetek.
21
Azért valahol irigyellek. Én szültem egy 4,3 kg-s gyereket, egy órát varrt a doki szülés után, 4 hét múlva még úszógumin ültem. A hátam közepére sem kívántam a szexet. 2 hónap múlva kezdtük újra, de olyan volt, mintha a szüzességemet venné el a férjem. Vagy fél évig minden alkalommal. Meg is kérdeztem a dokit, hogy ez normális-e, és azt mondta, hogy teljesen normális. Amíg nem jön meg, addig nem olyan a hormonháztartásom, nincs nedvesedés, stb.
Szóval ha te már így beindultál, akkor lehet, hogy úton a következő gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!