Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap volt 4 hete hogy...

Vasárnap volt 4 hete hogy szültem és hát nem birtuk tovább a ferjemel lehet ezért kövezni. Első alkalom volt a nagy hévben nm vedekeztunk. Lehetek terhes egyszeri alkalomtol?

Figyelt kérdés
A kicsim csak anyatejes. Van igazság abban hogy az első 6 hétben konyebben teherbe lehet esni ismét ?
2023. aug. 29. 21:21
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ha 2 hét múlva csinálok egy tesztet menyi az esélye hgy ki mutatja? A korai tesztek hgy hetesen mutatják már ki??

2 het és orvoshoz is kell már vissza menjek.

2023. aug. 29. 21:53
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy 10 es teszt m@r mutathatja
2023. aug. 29. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok 2 hét múlva, ez lemaradt
2023. aug. 29. 21:56
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is az jutott eszembe, a kérdésről, hogy "lehetek terhes egy alkalommal", hogy fel vagy te világosítva rendesen? Elsőre hogy lettél terhes? Megfújt a szél, vagy mi?

Nem tudod, hogy hogyan készül a gyerek?

Vagy lehet, hogy csak bután tetted fel a kérdést?

Elvileg amíg a nő szoptat, addig az oxitocin hormon megvéd az újabb teherbe eséstől. Vagy nem. Mindenesetre nagyanyám mindegyik gyerekét 3 éves koráig szoptatta, mert addig nem esett teherbe, és papa nem volt hajlandó vigyázni, akkortájt meg nem volt más védekezési mód. Szóval kicsi az esélye, de nem 0. Hogy van-e újabb peteérés, az majd csak utólag derül ki. Mindenesetre nálam az első gyerek 6 hónapos volt, amikor először megjött, a második meg 3 hónapos, és mindkettőt szoptattam. Van akinek meg évekig nem jön meg, ha szoptat.

A 6 hetes gyerekágy viszont nem véletlenül van kitalálva. Amíg el nem mész kontrollra szülés után, és azt nem mondja a doki, hogy ámen, addig nem kéne szexelni. Ha nagyon nem bírtok magatokkal, van más módja is...

2023. aug. 29. 22:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm és az öccse között is 10 hónap van (és egyikük sem volt koraszülött), úgyhogy bizony nem lehetetlen.
2023. aug. 29. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
94%
Az kemeny, johogy nem mar mindjart a szuleszeten gyaktatok:D
2023. aug. 29. 22:30
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Én egész életemben, mióta nemi életet élek, védekeztem (na jó, nem én, hanem a partner). Egyetlen egyszer nem. Mondjuk én pontosan tudtam, hogy peteérésem van, szerettük volna a babát. Novemberre várjuk a kisfiunkat.
2023. aug. 29. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után négy héttel jött meg először, onnantól 28 naponta rendszeresen... El sem akartam hinni először, hogy ilyen van. Pedig kizárólag anyatejes volt a baba.
2023. aug. 29. 22:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az emberen kívül nincs még egy olyan emlősfaj, ahol a frissen szült anya szexelne. Szóval ne mondja nekem sebki, hogy ez ösztön... az ösztön inkább az lenne, hogy ilyenkor NEM dugunk.

Lehetsz terhes. Beteg is, bár szerencsére azért 4 hét után, ha már nem vérzel, kicsi az esélye.

2023. aug. 30. 05:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
3, őszintén, olyan nagy tragédia lenne az nekünk, ha nem szaporodna tovább?
2023. aug. 30. 05:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!