Vasárnap volt 4 hete hogy szültem és hát nem birtuk tovább a ferjemel lehet ezért kövezni. Első alkalom volt a nagy hévben nm vedekeztunk. Lehetek terhes egyszeri alkalomtol?
Ha 2 hét múlva csinálok egy tesztet menyi az esélye hgy ki mutatja? A korai tesztek hgy hetesen mutatják már ki??
2 het és orvoshoz is kell már vissza menjek.
Nekem is az jutott eszembe, a kérdésről, hogy "lehetek terhes egy alkalommal", hogy fel vagy te világosítva rendesen? Elsőre hogy lettél terhes? Megfújt a szél, vagy mi?
Nem tudod, hogy hogyan készül a gyerek?
Vagy lehet, hogy csak bután tetted fel a kérdést?
Elvileg amíg a nő szoptat, addig az oxitocin hormon megvéd az újabb teherbe eséstől. Vagy nem. Mindenesetre nagyanyám mindegyik gyerekét 3 éves koráig szoptatta, mert addig nem esett teherbe, és papa nem volt hajlandó vigyázni, akkortájt meg nem volt más védekezési mód. Szóval kicsi az esélye, de nem 0. Hogy van-e újabb peteérés, az majd csak utólag derül ki. Mindenesetre nálam az első gyerek 6 hónapos volt, amikor először megjött, a második meg 3 hónapos, és mindkettőt szoptattam. Van akinek meg évekig nem jön meg, ha szoptat.
A 6 hetes gyerekágy viszont nem véletlenül van kitalálva. Amíg el nem mész kontrollra szülés után, és azt nem mondja a doki, hogy ámen, addig nem kéne szexelni. Ha nagyon nem bírtok magatokkal, van más módja is...
Az emberen kívül nincs még egy olyan emlősfaj, ahol a frissen szült anya szexelne. Szóval ne mondja nekem sebki, hogy ez ösztön... az ösztön inkább az lenne, hogy ilyenkor NEM dugunk.
Lehetsz terhes. Beteg is, bár szerencsére azért 4 hét után, ha már nem vérzel, kicsi az esélye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!