Szerintetek ezek a tesztek meg pozitívak? A felső szerintem egyértelműen az, de az alsóban nem vagyok biztos. Tegnapiak egyértelműen erősebb volt a tesztcsík a kontrolltól és szerintem a ma reggeli(felső) is. De a délutániban bizonytalan vagyok.
Nekem is volt kettő ilyen tesztem egymás utáni napokon, mikor nem tudtam eldönteni, hogy pozi vagy sem. Mind a két napon együtt voltunk.
Facelle teszt nekem már előző nap is pozitívan derengett de a digitális nem. Majd másnap reggel a digitális pozi lett és délután a facelle is egyértelműen az. Reggeli vizeletet nem ajánlják lh tesztnek de a clearblue digitálisnál lehet illetve nem egy érzékeny teszt. Facelle az érzékenyebb tudtommal.
Ártani nem ártotok vele…én is kíváncsian várom…jövő hét szerdára nem vàrom. Drukkolok !!!
14-es vagyok. Nagyon szépen köszönöm. :) Igazság szerint ez volt az első olyan hónapom mikor tudatosan és precízen odafigyelve figyeltem az ovum. Nekem a naptàr módszer nem vált be, pedig 27-28 naposak a ciklusaim. Menstruáció után 9 napon kezdtem a tesztelést és a 13.napon lett pozitív. :) De màr a 12. napon is derengett.
A párommal is ez a hónap volt olyan mikor sűrűbben még ovu előtti napon is együtt tudtunk lenni :)
Reménykedek, de nem török össze, ha nem jön össze, mert mèg nem próbálkozunk sok ideje :) Sok sikert neked is ! :) És mindenképp megírom. :) Van itthon predictor tesztem, de most kiszeretném bírni a nem várt napjáig vagy utána.
Csábít a vasárnap mert elvileg akkor leszek 12 dpo-n…de most erős szeretnék maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!