Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek a tesztek...

Szerintetek ezek a tesztek meg pozitívak? A felső szerintem egyértelműen az, de az alsóban nem vagyok biztos. Tegnapiak egyértelműen erősebb volt a tesztcsík a kontrolltól és szerintem a ma reggeli(felső) is. De a délutániban bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 23. 15:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
10-es, bocsánat, elgépeltem :D
2023. aug. 23. 15:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Tegnap és tegnapelőtt együtt voltunk, lehet ma is érdemes lenne megszeretnünk egymást? 😏 mármint ebből a szempontból IS
2023. aug. 23. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Ártani biztosan nem árthat :D
2023. aug. 23. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt kettő ilyen tesztem egymás utáni napokon, mikor nem tudtam eldönteni, hogy pozi vagy sem. Mind a két napon együtt voltunk.

Facelle teszt nekem már előző nap is pozitívan derengett de a digitális nem. Majd másnap reggel a digitális pozi lett és délután a facelle is egyértelműen az. Reggeli vizeletet nem ajánlják lh tesztnek de a clearblue digitálisnál lehet illetve nem egy érzékeny teszt. Facelle az érzékenyebb tudtommal.

Ártani nem ártotok vele…én is kíváncsian várom…jövő hét szerdára nem vàrom. Drukkolok !!!

2023. aug. 23. 19:28
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es! Jaj de jó, ha eszedbe jut, mindenképp írj ide szerdán, csütörtökön. Szeretek sikersztorikat olvasgatni🥰 a Tiéd is biztosan az lesz! Szurkolok Nektek is!
2023. aug. 23. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Nagyon szépen köszönöm. :) Igazság szerint ez volt az első olyan hónapom mikor tudatosan és precízen odafigyelve figyeltem az ovum. Nekem a naptàr módszer nem vált be, pedig 27-28 naposak a ciklusaim. Menstruáció után 9 napon kezdtem a tesztelést és a 13.napon lett pozitív. :) De màr a 12. napon is derengett.

A párommal is ez a hónap volt olyan mikor sűrűbben még ovu előtti napon is együtt tudtunk lenni :)

Reménykedek, de nem török össze, ha nem jön össze, mert mèg nem próbálkozunk sok ideje :) Sok sikert neked is ! :) És mindenképp megírom. :) Van itthon predictor tesztem, de most kiszeretném bírni a nem várt napjáig vagy utána.

Csábít a vasárnap mert elvileg akkor leszek 12 dpo-n…de most erős szeretnék maradni :)

2023. aug. 23. 20:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Ügyesen! Mi már több mint másfél éve várjuk a csodát, ami egyszer el is jött, de hamar tovább állt. 😔 Most én is extra türelmes akarok lenni, de nagyon bizakodó vagyok🥰
2023. aug. 23. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Biztosan sikerülni fog hamarosan nektek is !!! Nagyon drukkolok ! :)
2023. aug. 24. 09:42
 19/20 A kérdező kommentje:

[link]

Utolso kerdes eskuszom!😳 Ez mar negativ?

2023. aug. 24. 11:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ez már halványabb mint a controll csík.
2023. aug. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!