Nagyon halvány pozitív a reggeli onestep-vateráról rendelt 10-es érzékenységű tesztcsíkom. Hihetek neki?
Mikortól képes kimutatni a babát?Csak mert ha tényleg terhes vagyok,akkor a mesim után 1-2nappal eshettem teherbe.Vagy esetleg menstruáció alatt?Ilyenről már mondjuk hallottam,de talán ez nagyon ritka dolog.
Szerintetek?
általában leghamarabb az ovu utáni 9. nap képes kimutatni egy teszt a terhességet.
De halvány + a 10. - 11. napon is lehet.
hihetsz neki ha + akkor baba van !
ismételd meg a tesztelést két nap múlva reggel is...akkor már jó kis erős csik lesz látható.
Jaj de jó lenne:))Clostyt szedek,mert már több mint egy éve nem jön hozzánk a gólya...pedig nagyon várjuk.
Van itthon egy csomó ilyen tesztcsíkom,csináltam ugyanabból a viezeltből még egy tesztet,az is halvány csíkos.
Holnap megint tesztelek.Köszi,hogy írtál,írjatok még:)
hihetsu neki..nálam is úgy volt..nagyon halvány, 2 nap múlva már határozott piros! :-)
Gratulálok a babóhoz!
Vigyázz magatokra!
Szia!
Drukkolok hogy baba legyen,de előbb várd meg a 2napot vagy a kimaradt menzeszed első napját és akkor tesztelj.
Ma hányadik napon vagy?
Nekem az első babámmal már a kimaradt előtt 2nappal + volt a teszt.
De jó,hogy írtok!
Most telefonált Anyukám,hogy a Nagymamám hajnalban meghalt:(((....elég rosszul érint a dolog,nagyon szerettem őt.Rögtön eszembe jutott,hogy egy "elmegy" egy "születik"...Hjaaaaaaaj...
Részvétem.
Nekem amikor terhes voltam az apukám halt meg.Azóta hiszem hogy egy megy egy jön...
Dobj fel egy képet,kivi vagyok!
azt írja,hogy technikai okok miatt átmenetileg szünetel az oldal..vagy ilyesmi(kepfeltoltes.hu)
Hova tudom még feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!