QUPIDO teszt NEGATÍV lett reggeli 2. vizeletből, DE a VATERÁS szintén 10-es érzékenységű ONE STEP, MEG HALVÁNY POZITÍV. Szerintetek?
egy nap két teszt? felesleges...
Bírd ki még pár napig és utána tesztelj.
Vaterán vetted?
Használt? :)
Ilyen nevű tesztekről még nem hallottam, de pozitívat ok nélkül nem mutat.
Persze, ha már használt...
reggeli első vizeletből nézd, a tesztet pedig a gyógyszertárból vásárold, ha lehet..
A Qupido az egyik legérzékenyebb teszt, nem szokott téves pozitívat mutatni, de nem 30 perc után. Ez rá is van írva. 10 perc után értékelhetetlen. De a "mostanában kéne megjönnie", egy kicsit tág fogalom. Várj 1-2 napot, és próbálkozz újra.
Remélem sikerül!
30 perc után már érvénytelen az eredmény! Nekem is volt halvány pozim 10 perc után és nem voltam terhes. Én amúgy a qupidonak hinnék, mert az sokkal érzékenyebb és megbízhatóbb. Sztem 2 nap múlva vegyél egy clearbluet, és ha az is negatív, akkor fogadd el, h nincs baba most.
36 hetes kismama és szülésznő
A Vaterán vásárolt teszt is 10-es érzékenységű.Nem hallottatok még ilyenről?:))és nem használt:))
Köszi a hozzászólásokat,kicsit lelombozódtam....
De miért reggeli MÁSODIK vizeletből csinálod?
Nekem a quipido egyből halvány pozit mutatott 8 napos terhességnél, a nem várt előtt 1 nappal.
Mindkét terhességemnél így volt.
És a többi teszt (lily,gabriel stb. csak napok múlva lett pozi).
nekem a QUPIDO a nemvárt előtt 4nappal a megadott intervallumon belül nagyon halvány DE +at mutatott.Reggeli 1.vizelet.Majd 2nap múlva a ONE STEP kicsit erősebbet mutatott(délutáni vizelet),és a nemvárt utáni 1.napon a ONE MINUTE már sokkal erősebbet.
bírd ki még 1-2 napot és újra tesztelj.Pl ha van DMes kártyád,most 25%al olcsóbban tudsz venni One minute terhességi tesztet.
remélem sikerül a baba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!