Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném: nem hazudok, tényleg így történt!

A második babánk rendszeresen, percre pontosan szedett fogamzásgátló mellett fogant. Megtartottuk.

Most, 2 évvel később ugyanez megtörtént. Ébresztő be volt állítva, szedtem a gyógyszert, tényleg , nem kamuból, de nem jött meg, teszteltem, pozitív.

Esküszöm, hogy szedtem. Nem értem, ez, hogyan lehet?!

Rettegek, ez hogy történt?!

2023. júl. 31. 08:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Tényleg nem én kavartam, erre megeskuszom! Ha én kavartam volna nem félnék, hanem elégedett lennék.... Fel sem tettem volna a kérdést.

Nem tudom miért félek... Nem ez volt a terv...

2023. júl. 31. 10:31
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valami felszívódással kapcsolatos problémád van, lehet, hogy valami hormongebaszod, és azért nem volt jele, mert a gyógyszer mellett is van megvonásos vérzés, szóval lehet, hogy közben volt egy-egy rendes ciklusod, menstruációval.

Ha az előbbi a gond, akkor a hüvelygyűrű lehet a megoldás, ha az utóbbi akkor mechanikus fogamzásgátlás, 2 gyerek után egy spirál is szóba jöhet.

Vagy betöltött 40. év vagy 3 gyerek esetén lehet kérni művi meddővé tételt (de lehet, hogy külföldön ezzel kapcsolatban is van ahol kevésbé szigorú a szabályozás).

2023. júl. 31. 10:35
 23/30 anonim ***** válasza:
64%
Apuci se kötik el, nala is ugyanaz a kitétel, mint a nőnél, 3 gyerek ÉS 40 feletti életkor.
2023. júl. 31. 12:17
 24/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk Ő 40 felett van és úgy néz ki lesz 3. gyerek is...

De nem lenne rá hajlandó.

Meglátjuk mi lesz, most az első lépés legyen meg, a beszélgetés

2023. júl. 31. 12:23
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Igaz, kérdező, én elneztem 2 gyereknek.... Megertem, ha nem hajlandó rá. Sok férfinek ez azt is jelenti, elveszti a férfiasságát
2023. júl. 31. 12:41
 26/30 A kérdező kommentje:

Nyilván megértem ezt az álláspontot is. :) Ő csak szimplán retteg a vértől, tűtől, orvsoktól. 🤷

Jó, hát sok víz folyik le addig a Dunán, meglátjuk, hogy mi lesz.

2023. júl. 31. 12:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi a férjemmel egyszer arról beszélgettünk, hogy hiába nem akarunk abortuszt úgy általában, azért ha most teherbeesnék valami csoda folytán, talán mégis az lenne a jó döntés, mert nagyon nem hiányzik most nekünk mégegy baba. 2 nap múlva pozitívat teszteltem. Sírva mondtam el neki. De nagyon támogató volt, megtartottuk, megszültem, imádjuk. Drukkolok, hogy jól alakuljon neked is! Mi azóta csakis gumival védekezünk. Én is két becsúszott gyereket szültem a háromból. Van ilyen.
2023. júl. 31. 13:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Ma 13.18 nagyon jó ilyen siker sztorit olvasni! :)

Gratulálok! :)

Biztos vagyok benne, hogy imádná, a második lányunkat is imádja.

(Az kalandos volt, eszembe sem jutott, hogy terhes vagyok ugye a gyógyszer mellett és egyszer csak iszonyú gorcseim lettek, dőlt belőlem a vér, azonnal mentő. Végig azt hittük, hogy valami nagy baj van, ciszta vagy rák vagy akármi. A kórházban közölték, hogy az egyik magzat vetélése történik, a másik ép. Nem akartuk elhinni...

Otthon jól berúgott (mint még soha) másnap közölte, hogy legalább nem fogok meghalni, ez a jobbik. De több gyerek nincs.)

2023. júl. 31. 13:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Beszéltél a férjeddel?
2023. júl. 31. 23:53
 30/30 A kérdező kommentje:

Igen, beszéltünk.

Első körben kiborult, hogy ilyen nincs, ez nem létezik, hogy már megint. Mondtam, hogy higyje el, tudom mit érez/gondol. Kb zokogtam, hogy most mi lesz.

Elég ideges és én is. Saját házban élünk, nincs hitel sem anyagi gond de nem nagy a ház. Költözni kell, az biztos. Itt -nagyon drága környéken lakunk- nem fogunk tudni a mi házunk árából mást venni, tehát el kéne menjünk a környékről. Meg hát ki tudja mi lez a világban. Egész éjjel fent voltunk, agyaltunk. Nekem volt 10 éve egy halva szülésem, tudja, hogy az abortuszba belehalnék lelkileg én is... Abban maradtunk, hogy meg kell oldanunk valahogy, de most nagyon nehéz.

2023. aug. 1. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!