Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném: nem hazudok, tényleg így történt!

A második babánk rendszeresen, percre pontosan szedett fogamzásgátló mellett fogant. Megtartottuk.

Most, 2 évvel később ugyanez megtörtént. Ébresztő be volt állítva, szedtem a gyógyszert, tényleg , nem kamuból, de nem jött meg, teszteltem, pozitív.

Esküszöm, hogy szedtem. Nem értem, ez, hogyan lehet?!

Rettegek, ez hogy történt?!

2023. júl. 31. 08:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én Lindynette 30at szedtem,tehát az erősebbet,nem a 20-ast.

Észrevettem szerencsére, hogy simán volt ovulációm mellette...Szóval ennyit erről.

Mellékhatásokat meg persze okozott,úgyhogy abba is hagytam.

2023. júl. 31. 09:05
 12/30 A kérdező kommentje:
Na, a második gyerek Lyndinette 30 baba. Most Symiciát szedtem.
2023. júl. 31. 09:09
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló sem 100%, sajnos te vagy a ritka kivétel.

Esetleg valamilyen gyógynövényes dolgot nem fogyasztasz rendszeresen?

2023. júl. 31. 09:27
 14/30 A kérdező kommentje:

Gyógynövényeket nem, egyedül külsőleg rozmaringot a hajamra. :)

Kollagént iszom rendszeresen, de azt kb 7 éve mindennap. Antibiotikumot sem szedtem, nincs állandó gyógyszerem, nem volt hasmenésem... Jó, sokat stresszeltem mostanában, a lányok betegek voltak sokat. (Kéz láb száj májusban, juliusban krupp, a kicsi valószínűleg aszthmás is.)

Hát még csak reggel óta mennyit stresszelek 🥴 azt sem tudom hogy mondjam el a férjemnek. 🤦

2023. júl. 31. 09:33
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

Nővérem 2 féle fogamzásgátló gyógyszer és 2x spirál mellett is terhes lett..

Van ilyen. Egyáltalán nem ritka

2023. júl. 31. 09:41
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk szerencsém volt, mert rákszűrésre mentem és mondtam a dokinak, hogy hónapok óta teljesen olyan tüneteim vannak, mint ovulációnál annó. Most is úgy érzem (én érzem az ovut, van aki nem. Szóval nekik lehet fel sem tűnik). Megvizsgált, mondta is, hogy hát igen, nem hat valamiért a gyógyszer. Nem szedtem antibiotikumot, sem gyógynövényeket, nem volt se hányás, se hasmenés (pláne nem hónapokig! Mert elötte már többször éreztem, azt hittem beképzelem), pontosan szedtem stb nekem a gyógyszerváltás volt a megoldás.
2023. júl. 31. 09:45
 17/30 A kérdező kommentje:

Ma 09.41 a spirálról én is hallottam, hogy sokaknak nem megbízható... Az ismeretségi körömben ketten is terhesek lettek mellette...

Sőt, egy ismerősömet elkötötték (3 gyereke volt már, mind fiú) és a neje terhes lett. Ikrekkel. Mindkettő fiú. Volt dns teszt, tényleg az ismerősöm az apuka...

2023. júl. 31. 09:50
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

10-es: ez már a harmadik gyerek, szóval jogosul a mütétre.

Kérdezö: az elkötéshez ma már nem vágnak, laparoszkópos módszerrel könnyen megoldható, utána egy hétig kicsit kimélned kell magad, aztán minden olyan, mint bármikor máskor.

Vagy esetleg másik megoldás, ha a férjedet kötik el, nála még egyszerübb a mütét, és sokkal kevesebb melléhatása lehet, mint nálad.

2023. júl. 31. 09:52
 19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Egyelőre tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz most. Próbálok erőt gyűjteni, hogy este el tudjam mondani a férjemnek. Nehéz esténk lesz...
2023. júl. 31. 10:20
 20/30 anonim ***** válasza:
17%
19# miért félsz ennyire ha tényleg nem te kavartál be h babàzhass?
2023. júl. 31. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!