Ilyen létezik? Ez hogy lehet?
Előre leszögezném: nem hazudok, tényleg így történt!
A második babánk rendszeresen, percre pontosan szedett fogamzásgátló mellett fogant. Megtartottuk.
Most, 2 évvel később ugyanez megtörtént. Ébresztő be volt állítva, szedtem a gyógyszert, tényleg , nem kamuból, de nem jött meg, teszteltem, pozitív.
Esküszöm, hogy szedtem. Nem értem, ez, hogyan lehet?!
Rettegek, ez hogy történt?!
Én Lindynette 30at szedtem,tehát az erősebbet,nem a 20-ast.
Észrevettem szerencsére, hogy simán volt ovulációm mellette...Szóval ennyit erről.
Mellékhatásokat meg persze okozott,úgyhogy abba is hagytam.
A fogamzásgátló sem 100%, sajnos te vagy a ritka kivétel.
Esetleg valamilyen gyógynövényes dolgot nem fogyasztasz rendszeresen?
Gyógynövényeket nem, egyedül külsőleg rozmaringot a hajamra. :)
Kollagént iszom rendszeresen, de azt kb 7 éve mindennap. Antibiotikumot sem szedtem, nincs állandó gyógyszerem, nem volt hasmenésem... Jó, sokat stresszeltem mostanában, a lányok betegek voltak sokat. (Kéz láb száj májusban, juliusban krupp, a kicsi valószínűleg aszthmás is.)
Hát még csak reggel óta mennyit stresszelek 🥴 azt sem tudom hogy mondjam el a férjemnek. 🤦
Nővérem 2 féle fogamzásgátló gyógyszer és 2x spirál mellett is terhes lett..
Van ilyen. Egyáltalán nem ritka
Ma 09.41 a spirálról én is hallottam, hogy sokaknak nem megbízható... Az ismeretségi körömben ketten is terhesek lettek mellette...
Sőt, egy ismerősömet elkötötték (3 gyereke volt már, mind fiú) és a neje terhes lett. Ikrekkel. Mindkettő fiú. Volt dns teszt, tényleg az ismerősöm az apuka...
10-es: ez már a harmadik gyerek, szóval jogosul a mütétre.
Kérdezö: az elkötéshez ma már nem vágnak, laparoszkópos módszerrel könnyen megoldható, utána egy hétig kicsit kimélned kell magad, aztán minden olyan, mint bármikor máskor.
Vagy esetleg másik megoldás, ha a férjedet kötik el, nála még egyszerübb a mütét, és sokkal kevesebb melléhatása lehet, mint nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!