Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Ilyen létezik? Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném: nem hazudok, tényleg így történt!

A második babánk rendszeresen, percre pontosan szedett fogamzásgátló mellett fogant. Megtartottuk.

Most, 2 évvel később ugyanez megtörtént. Ébresztő be volt állítva, szedtem a gyógyszert, tényleg , nem kamuból, de nem jött meg, teszteltem, pozitív.

Esküszöm, hogy szedtem. Nem értem, ez, hogyan lehet?!

Rettegek, ez hogy történt?!

2023. júl. 31. 08:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Hányás, hasmenés, bizonyos gyógyszerek mellett csökkenhet a fogamzásgátló tabletta hatasa. Mondjuk ha én gyógyszer mellett lettem volna terhes, biztos valami más módszert választottam volna
2023. júl. 31. 08:11
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Amennyiben lehetséges, megtartanám a babát, viszont ettöl kezdve nem gyógyszert szednék, hanem pl hüvelygyürüt, esetleg más kiegészítö védekezéssel.
2023. júl. 31. 08:22
 3/30 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, direkt másikat írt a doki és mondta, hogy nem csap kétszer ugyanoda a villám, két évig nem is csapott.
2023. júl. 31. 08:30
 4/30 anonim ***** válasza:
15%
Úgy, hogy gyenge volt neked ez a gyógyszer és ugyanúgy volt peteérésed. Mondjuk nem vágom, hogy miért nem védekeztetek máshogy...ha állításod szerint pontosan szedted, mégis egyszer már besikerült mellette, nem volt világos , hogy nem hat?
2023. júl. 31. 08:31
 5/30 A kérdező kommentje:

Második, nálam az abortusz abszolút nem opció. (Nyilván nem vagyunk egyformák, nem győzködök senkit erről, én ilyen vagyok. Kész.)

A rettegés tárgya, hogy a férjemmel megbeszéltük, hogy egy gyerek. Majd amikor a második "becsúszott" megbeszéltük, hogy kettő.

Pár hete az egyik barátnőm ikreket szült és mondtam mennyire hiányzik a babázás, azonnal rávágta, hogy felejtsem el, a mai világban hülye aki szül, blabla...

Abszolút nosztalgikusan mondtam ezt, semmi komoly vágy nem volt harmadik gyerek iránt. de melyik férfi hiszi ezt el, hogy kétszer csúszik be gyerek?! Pedig az életemre esküszöm ez történt!

2023. júl. 31. 08:34
 6/30 A kérdező kommentje:

Ma 08.31.

Direkt másik gyógyszert írt az orvos és két évig nem volt gond. Annak ha nem hat nem lett volna más jele? Nem értek hozzá, nem veszekszem, agyalok.

2023. júl. 31. 08:36
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért a férjed csak megbízik benned ennyire - van, akinek tényleg nincs szerencséje (habár sok esetben éppen az ilyen véletlen gyerek lesz késöbb az abszolút kedvenc). Viszont a helyedben végiggondolnám, nem jobb megoldás-e az elköttetés, pontosabban a petevezetö átvágatása, a klippel elzárás ugyanis igen ritka esetekben lehet bizonytalan, és még egyszer kockáztatni gondolom, nem akartok.
2023. júl. 31. 08:40
 8/30 A kérdező kommentje:

Ma 8.40es válaszoló: ilyen létezik? Mármint tudom, hogy igen, de nem császároztak soha, extrém gyorsan és könnyen szültem, 30 éves vagyok. Ez meg mégis csak egy nagy hasi műtét... Igazából nem sokat tudok erről van-e bármi eü.kockázata meg ilyenek.

Na, de az biztos, hogy gyógyszert soha többet 😂

Az is bosszant, hogy nem felelőtlen 17 éves vagyok, figyeltem, pénzt adtam a gyógyszerért, nem csináltam hülyeséget...

2023. júl. 31. 08:47
 9/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem szükséges nagy hasi műtét a sterilizációhoz.

Két, néha három pici bemetszes csak.

2023. júl. 31. 08:50
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

9, 30 évesen csak 2 gyerekkel nem kötik el.

Ha apuci 40 feletti, őt elköthetik.

2023. júl. 31. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!