Szerintetek lehet ebből baba vagy esélytelen?
Most hanyadik napon vagy?
Nincs rá sok esély, mi 25 éve megszakítással védekezünk, 3 tervezett gyerekünk van
Nekünk 1 védekezés nélküli alkalom, úgy, hogy a hasamra élvezett elég volt ahhoz, hogy megfoganjon a fiunk.
Az előváladékban is lehet sperma.
Szuper akkor a drága kedvesem megnyugodhat. Azóta sokat beszélgettünk és azt mondja olyan kilátástalan minden ma van munka holnap már nincs vagy ha mégis akkor ezek a rettentő áremelkedések. Jó igaza van de ha arra várna mindenki akkor kihal az emberiség.
Hozzáteszem kb 1 percig ha nagyon anélkül voltunk együtt mert teljes kétségbe esés volt nála.
8 évig nem használtunk óvszert nem ment el bennem sosem, megszakitásosan csináltuk, a ciklusom se figyeltem azt se tudtam mikor ovulálok mégse lettem terhes.Mikor elterveztük figyeltem az ovulációt és teherbe is estem a 3.hónap próba után.Inkább huzzatok gumit mindig.
Szerintem se lehetsz terhes ahogy leirtad a ciklusodat.érzel hasszurkát mert ovulálsz full normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!