Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ebből baba...

Szerintetek lehet ebből baba vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
A ciklusom 8. Napján voltunk együtt a párommal egy kicsit csináltuk óvszer nélkül szóval nem ment el bennem mert inkább mégis azt mondta hogy bizonytalan és felveszi. Most van peteérésem. És érzek ilyen hasszúrkálódást. Tudom hogy kicsi az esélye de mondtam hiába gondolta meg magát mert akár attól is terhes lehetek ha csak előváladék meg az is lehet hogy ha mindennap anélkül csináljuk lehet hogy akkor sem leszek terhes. Szóval lutri. De szerintetek?
2023. júl. 29. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Most hanyadik napon vagy?

Nincs rá sok esély, mi 25 éve megszakítással védekezünk, 3 tervezett gyerekünk van

2023. júl. 29. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Nekünk 1 védekezés nélküli alkalom, úgy, hogy a hasamra élvezett elég volt ahhoz, hogy megfoganjon a fiunk.

Az előváladékban is lehet sperma.

2023. júl. 29. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Most a 15. Napon vagyok
2023. júl. 29. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Akkor semmi esély, a sperma nagyon max 5 napot várakozik bent. Nagyon messze van az együttléttől.
2023. júl. 29. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Szuper akkor a drága kedvesem megnyugodhat. Azóta sokat beszélgettünk és azt mondja olyan kilátástalan minden ma van munka holnap már nincs vagy ha mégis akkor ezek a rettentő áremelkedések. Jó igaza van de ha arra várna mindenki akkor kihal az emberiség.

Hozzáteszem kb 1 percig ha nagyon anélkül voltunk együtt mert teljes kétségbe esés volt nála.

2023. júl. 29. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
26%

8 évig nem használtunk óvszert nem ment el bennem sosem, megszakitásosan csináltuk, a ciklusom se figyeltem azt se tudtam mikor ovulálok mégse lettem terhes.Mikor elterveztük figyeltem az ovulációt és teherbe is estem a 3.hónap próba után.Inkább huzzatok gumit mindig.

Szerintem se lehetsz terhes ahogy leirtad a ciklusodat.érzel hasszurkát mert ovulálsz full normális.

2023. júl. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!