Ha késik a menstruáció és mégis ma kicsit visszaesik a reggeli hő, akkor esélytelen már a baba? Fixen 15. dpo és teszt még negatív.
Nekem a 25-ös is pozi lett nem várt előtt, halványan ugyan, de pozi volt. Én is osztom a véleményt, miszerint fix ovu ismeretében, legkésőbb nem várt napján pozi lesz a teszt. Értem én, hogy a barátnőidnek később lett pozi, de ők teszteltek egyáltalán korábban? 10-es vagy 25-ös tesztet használtak? Nagyon nem mindegy. De még a 25-ös is pozi lesz halványan nem várt utáni első napon. Mai 10-es tesztek meg már a kémiait is kimutatják, tehát a terhességet miért ne mutatnák ? :)
Sajnálom, ha most nem sikerült, még a tudás birtokában is azt mondom, hogy 2-3 nap késéssel még beleférhet a dolog, de akkor minden a maximális időtartam alatt fejeződött be, tehát két napig vándorolt a megtermékenyített petesejt, és 14 nap alatt fejeződött be a beágyazódás. Csak ugye ez azért ritka. :S
Minden esetre, ha most nem sikerült, hajrá a következő ciklusban és kívánom, hogy mihamarabb sikerrel járjatok :)
A nemvárt napján teszteltek először mindketten. És akkor még negatív volt nekik 25-ös teszttel. Ők azt vallják és nekem is azt javasolták, hogy legkorábban a nemvárt napján teszteljek. Igazából nem is amiatt izgulok jobban hogy 1 nap késésnél még negatív a tesztem, emiatt még reménykednék is, hanem hogy ma reggel visszaesett a hőm, amiből arra következtetek, hogy meg fog jönni. Létezhet olyan, hogy másnap megint magasabb lesz a hő és mégis baba van a késés mögött?
Kedves utolsó nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!