Esélytelen a baba?

Figyelt kérdés

Ma voltam Uh-on,ugyanis több mint 1 éve nem sikerül a baba!

Az eredményem a következő:

Uterus 56×27mm-es,nyálkahárty 6,9 mm

Ováriumok:homogén szerkezetűek.

Douglas:folyadék nincs.

Kóros erezettség nem látható.

Szabad hasűri folyadék nem látható.

Aki az Uh-ot végezte,szerinte egyenlőre esélyem sincs a babára,hiszen nem működik a petefészkem.

Valóban így lenne?

Kétségbe vagyok esve!

Kérlek titeket hogy normális választ adjatok,hiszen most egyáltalán nem vagyok vevő semmilyen poénra!

28/N

2018. máj. 10. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Úgy gondolod, hogy majd felülírjuk a szakvéleményt? Menj el egy másik nőgyógyászhoz, vidd a leleteidet és kérdezd meg a SZAKEMBERTŐL, nem a GYK nőgyógyászati kérdésekben szakavatott kommentelőitől.
2018. máj. 10. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az UH a ciklus hányadik napján készült?
2018. máj. 10. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakértő, de amíg van méhed, két petefészked és semmiféle kóros elváltozás nincs a szervezetedben, addig nincs olyan, hogy nincs esélyed teherbe esni.

Nem tudom, hogy milyen szadista dokival találkoztál, de nem hiszem, hogy egy alapból egészséges nőnél ki lehetne jelenteni, hogy nincs esélye teherbe esni.

Sajnos a meddőséggel foglalkozó orvosok egy része képtelen felfogni, hogy lelkileg mennyire érzékenyen érinti az embert, ha nem esik teherbe.

Azt hiszem a kedvencem az az orvos volt, aki a meddőségi szakrendelését arra használja, hogy a terhes!!!! magánbetegeit fogadja.

Bocs az OFF-ért.

Próbáld ki a méhpempőt. Ne kapszulában, hanem természetes formában. Nagyon "felpörgeti" a hormonrendszert. Nekem percre pontosan beállította a ciklusomat és újra működik mindkét petefészkem (eddig csak az egyik működött).

Egészséges vagy, nehogy elkeseredj!!!!

2018. máj. 10. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:

1,nem azt vártam hogy bárki is felül írja az orvos véleményét!A kérdésemet azért tettem fel,hátha más is volt így és sikerült neki a baba!

2,a ciklusom 24.napján voltam uh-on!Általában 28-30naposak a ciklusaim!

3,Borzasztó volt ahogy közölte velem!Az hogy egészséges vagyok nem teljesen igaz,hiszen pajzsmirigy alulműködő beteg vagyok!Gyógyszert szedek rá és rendszeresen ellenoriztetem!

A következő menzeszem alatt kell mennem vérvételre ahol további vizsgálatokat végeznek a véremből!Még nagyon az elején vagyok a vizsgálatoknak,de ez a mai hír padlóra tett!

2018. máj. 10. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
A tuti módszer, hogy görcsölni kell mindenen, kényszeresen és mindenáron gyereket kell akarni, pedig miután megszülted, úgyis depressziós leszel és tönkremegy a házasságod...
2018. máj. 10. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de ha más is így volt és annak a másnak volt baba, az neked azt jelenti hogy jeeee akkor neked is van? Miért vagyunk ilyen buták? :(

Azt mondta az ultragangozó orvos, hogy nincs. Akkor sajnos nincs. Egy év után már sanszos hogy "csak úgy" nem is lesz, tehát valami megtámogatás kéne (gyógyszerek, vagy netán majd lombik, inszem, stb.)

2018. máj. 10. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:

6,

Valóban butaság volt olyanban gondolkodni hogyha másnak sikerült ilyen dologgal a baba akkor nekem is biztosan fog,de mikor kilátástalan az ember helyzete,próbál "minden szalmaszálba kapaszkodni"!

Azt nem mondom hogy görcsösen ragaszkodunk a babához,hiszen nem időzített a szexuális életünk,hanem amikor megkívánjuk egymást!De tény hogy nem ilyen hirre számítottam!Azt gondoltam hogy talán soha nem sikerült a megfelelő időben összebújni és azért várat a baba magára!De így,tudva azt hogy én vagyok az oka annak hogy nem jön a baba,rettenetes érzés!

És lehet ezért hurrogni (ezt nem neked írom),el lehet ítélni emiatt,hülyének lehet gondolni,de aki ezek közül bármelyiket teszi,sose élje át ezt a helyzetet!

2018. máj. 10. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Az 1 éven túl való sikertelen próbálkozás szakmailag meddöségnek számit.. de nem azt jelenti hogy nem lesz baba. 2 ismerösömnrk is sikerült a második beültetésre a baba...
2018. máj. 10. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. A kérdésedre nem tudok válaszolni érdemben, de megtudom osztani az én történetem!

1.vetélés 18 évesen

2.vetélés 21 évesen

3.vetélés 22 évesen - ezzel együtt kiderült h trombofiliàm van ( csomokban alvad a vérem ) és nagyon vékony a méhfalam, és gyenge, cisztàs a petefészkem. Ezek miatt - CSAK 17% -om volt egy egészséges terhesség kihordàsàra.

Annyira földhöz vágott ez a diagnózis és a műtét, és a fájdalom ami a vetéléssel járt, h szinte gyűlöletet éreztem magamba mindenki iránt akinek van gyereke, csúnyán néztem minden szembejövő terhes nőre. Megfogadtam h nekem soha nem lesz gyerekem, nem akarom és kész. - Elég depis...igaz? Akkori párom azt mondta nyomorék vagyok, mert nem tudok szülni! - Ennél több nem is kell h porrá alàzzàk az amúgyis por önértékelésed!?!! Hát nem igazán.

De ne add fel!!! Én sem adtam fel, csak nem fogalkoztam vele - új életet kezdtem. Elmentem onnan.

Telt múlt az idő, nem is olyan sok, új barátom lett, más munkám, más városban, messze onnan ahol nyomorultul éreztem magam.

És egyszer csak a csoda bekopogtatott ... Halvány második csík.... Ott ültem a tesztel a kezemben és az összes sebem egyszerre felszakadt... Ömlött a könny a szememből h nem akarom újra át élni, 17% kevés h sikerüljön...

Mi lesz ha baj lesz? Mi lesz ha nem sikerül? És 1000 hasonló kérdés.

2 hetente orvosok vettek körül, az terhesség felét kórházba vàrótermekbe töltöttem, és az aggódás soha nem múlt el.

Végül gyógyszerek, állandó orvosi megfigyelés mellett sikeresen végig csináltam, és életet adtam kislányomnak.

Tehát, ne add fel!!!

Most várom a második csodababàt, aki szintén kislány lesz.

23 hetes most és eddig minden rendben van! Így is marad! :-)

28/N

2018. máj. 11. 18:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 9es!

3x is elolvastam amit írtál,hiszen annyira borzasztó volt az eleje és a vége valami csodálatos,hogy teljesen átéreztem a fájdalmadat és boldogságodat egyaránt!!!

Nagyon örülök hogy végül happy end lett a vége az akkori terhességednek,és gratulálok a második csodababádhoz is!!

Köszönöm a bátorító szavakat!Egy pillanatra sem akarom feladni,hiszen én is meg szeretném tapasztalni az anyaságot!Annak csodáját és nehézségét egyaránt!!!

2018. máj. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!