Nem volt pé? Esélytelen a baba?
A kalkulátor 11re írta,de 8án éreztem a pé-re utaló szúrást,feszülést.
Együtt voltunk 4én,8án,10én,11én.
Létezik,hogy egyikből se jön össze?
Mert a hőm nincs fent.
Múlt hónapban még megszakítással voltunk együtt.
Az esetleges mensi napjától (mert nem jött meg) mértem hőt,de csak random. Minden nap,de más időben,mégis mindig fent volt.Nem éreztem a pé-t szóval csak a késéstől mértem.
Kémiai terhesség volt,sajnos felszívódott.
Most éreztem és nincs fent a hő.
Létezik, hogy egyikből sem jön össze. Van akiknek évekig nem jön össze sajnos. Én meg a másik példa vagyok...
A hőt viszont közvetlenül ébredés után kell mérni, egy időben. Így nem lehet következtetni. Drukkolok, hogy sikerüljön.
Szia, én most írtam ki hasonló kérdést..
Egyébként nekem a kalkulátorok 15-16-ára tették az ovulációt, és mi is 8-án illetve 11-én együtt voltunk.
Viszont én túlvagyok a hasszúrkán,meg a folyáson, hétfő-kedd környékén fájtam a legjobban. Tegnap óta semmit nem érzek, tehát úgy gondolom az esély megvan nálad is, nálam is. :)
Én nem hőmérőzök, mert úgyis jön,ha jönni akar a gyerkőc, egyedül a peteérést figyelgetem, de nem egyértelmű nekem, hogy a fájdalom,folyás=ovuláció, vagy csak azután következik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!