Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, ez lehet baba...

Mit gondoltok, ez lehet baba vagy teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés

A ciklusom 28-32 napos szokott lenni. Most tartok a 37. napon, de még nem jött meg a menstruációm, illetve a szokásos tünetek is elmaradtak.

A párom nem nagyon volt itthon a hónapban, így az aktusaink szàma igencsak kevés volt... Viszont a legtöbb az pont a nagyjábóli petérés idejèn történt (utána 2 hét szünet).

Teszteltem tegnap, de szép fehér maradt sajnos a teszt. (Orvoshoz majd csak jövőhéten tudok eljutni, persze ha tud fogadni.)

Én nem gondolnám, hogy baba lenne, de a pàrom reménykedik, amíg nem jön meg. Viszont ennyi késésnél màr biztosan valós eredményt mutat a teszt, nem?

Esetleg van rà példa, hogy kèsőbb lett pozitv?

2018. máj. 14. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azért még pár nap múlva tesztelnék egyet.
2018. máj. 14. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem várt másnapján teszteltem és negatívnak láttam. Párom nem szólt nekem róla de utólag azt mondja, hogy ő halványan látta már akkor is... 2 hétre rá még mindig nem jött meg, csináltam akkor is egy tesztet és pozitív volt. Persze én már sejtettem de reménykedni nem tudtam addig a pozitívig. 19+3 :)

Nyugodj meg, úgy is időben kiderül a dolog :)

2018. máj. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!