A Rossmanban kapható facelle tesztek közül a toll és a sima tesztcsík ugyan olyan érzékenységű?
Figyelt kérdés
Ma akarok venni ilyen tesztet. Sokan ajánlják ezt a tesztet, de nem tudom hogy mindkettő ugyan olyan erősségű-e? Valamivel olcsóbb a sima tesztcsík, de annak a dobozán nincs rajta hogy 10-es érzékenységű, de a “toll” formájú teszt dobozán rajta van. Inkább az érzékenyebbet venném, ha van különbség. Köszi ha valaki tudja a választ! :)2023. júl. 26. 06:02
22/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A mai facelle negatív. :( Szóval a tegnapi halvány csíkocska nem jelentett semmit.
2023. júl. 27. 07:35
23/30 anonim válasza:
Sajnálom, akkor új ciklus új remény :)
Sajnos a facelle calóban korán pozi lesz, nekem is 4 nappal hamarabb az volt, így teljesen kizárhatod a terhességet. Ha szombaton mégse jönne meg akkor tesztelj még egyet, hátha most késett az ovu és mégis sikerrel jártok, de azért erre kicsike az esély.
24/30 anonim válasza:
Ha szombaton kéne megjönnie akkor miért vagy elkeseredve csütörtökön?
25/30 A kérdező kommentje:
# Kicsit azért vagyok elkeseredve, mert a Facelle egy nagyon érzékeny teszt. Ha elindult volna valami, elvileg még ha csak halványan is, de mutatnia kellene. Persze míg meg nem jön, a remény is él. Próbálok erre gondolni. Csak idegőrlő ez a várakozás. Teszt nélkül, meg azzal is.
2023. júl. 27. 12:00
26/30 anonim válasza:
Mi újság kérdező? Megjött ma? Csináltál tesztet?
27/30 A kérdező kommentje:
Igen, pozitív lett a tesztem tegnap este és a ma reggeli is. :)
2023. júl. 29. 18:47
29/30 anonim válasza:
30/30 A kérdező kommentje:
Szerintem van ott valami! Én látom! :)
2023. aug. 13. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!